Serife3304 30 haftalık olduk her şey yolunda çok şükür 🙏 ama bugünlerde doğum nasıl olacak bi aksilik olur mu bebeğim sağlıkla doğacak mı acaba korkusu sarmaya başladı 😣 benim gibi olan var mı hamilelik psikolojisi mi acaba
Merve_kucuk Serife3304 30+5 bende aynı durumdayım 😏 En ufak bi yerime ağrı girsin acaba dogummu başlıyor diyorum🤦🏻♀️ sag salim ve zamaninda kavuşsaydık bebeklerimize 🙏🏻
Mihranyesim Serife3304 31+5 olduk korkudan uyuyamiyorum Allah yardimcimiz olsun ilk dogum olacak basimiza ne gelecegini bilmemek kötü bir durum 😑
Cengizenhar2020 Serife3304 Zaman yaklaştıkça bende korkuyrm nasıl olucak sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilicemmi vs . 35+4 haftaligiz 🤰
Tazeanne0134 Serife3304 valla canım benim korkum yoktu ama ben biraz kötü yaşadım ne yazık ki ama korkulacak bişe yok ben o halde bile şükür atlattım 1 ay 16 günlük olduk
Serife3304 Merve_kucuk amin inşallah 🙏 normal doğum istiyorum ama bazen bişey olur mu acaba sezeryan mı olsam diyorum kafam karışıyor düşünmekten 😕
Merve_kucuk Serife3304 Ben ikisini düşündükçe kötü oluyorum 😄 bebeğime ve Rabbime bıraktım hangisi hayırlısı ise o olsun diyorum 😊
Mekamu Başından beri normal doğuma çok odaklıydım ama 33. Haftadayım ve vakit yaklaştıkça tabi korkusu basıyor 🤦🏻♀️ yine de Allah büyük, birşekilde olacak diye teselli ediyorum kendimi 😀
Serife3304 Mekamu aynen Ben de teselli etmeye çalışıyorum kendimi ama korkmaktan da kendimi alamıyorum biran önce vakit dolsa da sağlıkla doğsalar 🙏😓
Serife3304 Mihranyesim aynen ilk doğumun verdiği bi korku da var nasıl olacak diye düşünüyorum sürekli 😥
Missipi Valla bende bir an önce doğsun istiyorum ama canım o kadar kıymetli ki nası olacak hiç bilmiyorum :/ bazen hayal gbi geliyor doğum sanki hiç olmayacakmış hep böyle kalacakmışm gibi ama 35.haftadayım artık yaklaştı da. Sanırım acı gerçeklerle yüzleşmem gerekiyor artık🤦🏼♀️
Serife3304 Missipi ben de biran önce doğsun istiyorum sağlıkla çok şükür demek istiyorum inşallah hepimize nasip olur 🙏
Esr36 Serife3304 Cok normal canm dogum psiklojisi bu ama mumkun mertebe dusunmemeye calis hersey allah tan kotu kotuyu getirir