nurglakays-95 Giz4110 bende de çok halsizlik oluyor vücudumun heryeri ağrıyor ama dediğin gibi onlar sağlıklı olsunlarda ❣️😌
d190516 Tatlisannedilekk sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻Kesenin içinde mi kanama senin bana yapılan o iğne fena ağrıdı ya akşamında iki üç gün geçmedi ağrısı bende dikkat ediyorum şu an bakalım kontrolde ne dicek
Tatlisannedilekk d190516 inşallah cnm🙏🏻 kese normaldi cnm ben farkında olmadan kendimi yormuşum oyüzden kanamam olmuş oyüzden hiç kalkmadan yatman lazım dedi zaten uykudan gözümü açamıyorum🙈🤭
nurglakays-95 Tatlisannedilekk bende çok şeyden tiksindim ama yine de çoğu şeyi yiyebiliyorum sabah 6 gibi karnımı sanki tırmalıyorlar 🤣
Tatlisannedilekk nurglakays-95 bnde saat başı acıkıyorum bildiğn cnm😀yiyebildiklerimden yiyorum, bazende bişeyler yerken acaba birazdan ne yesem diye düşünüyorum🙈😋
d190516 Tatlisannedilekk hadi ya aman dikkat bundan sonra 🙈ben oğlumda böyle bişey gelmemişti başıma bunda az da olsa korktum ama bakalım nasip kısmet herşey 🙏🏻
Esila300920 nurglakays-95 benim de bulantılarım hat safhada. Biraz beni yoruyor ama çok şükür bu gunumuze
Tatlisannedilekk d190516 iğne işe yarıyor, sen içini ferah tut cnm stres yapma, inşallah güzel haberler duyarsın kontrolünde. Sağsalim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah🥰🙏🏻
Nur_nur06 nurglakays-95 sağol canım birde onu deneyeyim bari bende soda limon yiyorum bi değişiklik olmuyor 🌸😇
Sfk 9+4 deyim bir kez düşük yaptım ve iki sene uğraştım toplamda hamile kalmak için. Çok endişeliyim sürekli birşey olacak diye korkuyorum. Her an doktora gitmek istiyorum😔
nurglakays-95 Sfk kötüyü düşünme canım içini ferah tut inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebişini ❣️🤗
DilanDag nurglakays-95 günde dört tane bulantı ilacı içiyorum. Artı idrar yolu enfeksiyonum var. Bugünde çok kötüyüm grip olmuşum acaba bahar alerjisi mi diyorum çok ağır ve zor geçiyor 9+4teyiz ♥️
nurglakays-95 DilanDag benimde bahar alerjim başladı ve bugün tahlil verdim idrar yollarımda enfeksiyon var ilaç kullanmıştım ama yine tekrarladı galiba nasıl geçeçek bilmiyorum bol bol su içiyorum oda biryere kadar çok mide bulandırıyor 😞 inşallah biran önce geçer bu bulantılar canım 😌😌