nurglakays-95 Kızlar hamileliğiniz nasıl gidiyor benim sabahları çok ağır bulantılarım oluyor birde tüm vücudum ağrıyor siz de nasıl 😌
d190516 nurglakays-95 Meraba 10+4 haftalık hamileyim bi de oğlum var 7 aylık 🙈bulantılarım oluyo ara ara özellikle su içtiğimde üç gün önce kontrole gittim kesenin sağ tarafında kanama var yani düşük tehlikesi bi iğne yapıldı bi hafta sonra kontrole gel dedi ilişki yasak bol bol istirahat umarım düzelmiş olur 🙏🏻
Tatlisannedilekk nurglakays-95 9+0ım, bulantılarım hafiflemeye başladı ama ara ara oluyor tabiki çubuk krakerle dolaşıyorum bildiğin😀 uykuya meğilliyim hala çok uyuyorum, düşük riskim var. Olsun, çok şükür yine de büyüyoruz yavaş yavaş🤰🏻😊
Giz4110 nurglakays-95 9.haftamıza girdik sadece sabahları aşırı bir bulantım oluyor ve ağır iş yapmışcasına çok halsizim progestan mı böyle yapıyor yoksa doğal mı bilmiyorum 🤷♂️ yine de çok şükür sağlıkla büyüsünler de 🌸
Nur_nur06 d190516 merhaba canım benimde 7. Hafta kesenin yanında kanama görülmüştü doktor kendiliğinden geçer dedi vücut emer dedi sıkımtı olacağını sanmıyorum içini ferah tut rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı su an 10+6 yız
nurglakays-95 d190516 maşallah 🤗inşallah bir sıkıntı olmaz canım sağlıkla büyüsün 😌 benimde bu perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum bebişi inşallah bir sorunla karşılaşmayız 🙏🏻
nurglakays-95 Tatlisannedilekk inşallah sıkıntı olmaz canım 🙏🏻 Sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🤗 bende krakerle dolaşıyorum valla çünkü bulantılarım hala geçmedi bir de çok açıkıyorum 😆
Tatlisannedilekk d190516 progestan kullanıyorum cnm fitil olarak, geçen hafta 1kutu iğne vuruldum kanamam olduğu için. 6.haftamdan beri düşük riskim var malesef, 13.haftaya kadar ilişki yasağım var kendimi yormamam sürekli yatmam lazım
d190516 Nur_nur06 bana her ihtimale karşı iğne yaptırdı kuzum inşallah ya bakalım Çarşamba ya perşembe kontrole gidicem amiin inşallah ❤️
d190516 nurglakays-95 inşallah kuzum hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza 🙏🏻Bende ya Çarşamba ya perşembw gdiicem 🙈
Tatlisannedilekk nurglakays-95 amin kuzum inşallah hepimiz bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız😍🙏🏻 bnde acıkıyorum ama herşey kokuyor geliyor çoğu şeyden tiksindim herşeyi yiyemiyorum. Yiyebiliyorken istediğini ye cnm🙂
nurglakays-95 Nur_nur06 Nur_nur06 benim de geçen hafta çok oldu bu arada 9+5 haftalığız 🤗 ayaklarımı sıcak tuttum birde ılık suya birkaç damla limon suyu yaparsan faydası oluyor kuzum rahatlatıyor
d190516 Tatlisannedilekk sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻Kesenin içinde mi kanama senin bana yapılan o iğne fena ağrıdı ya akşamında iki üç gün geçmedi ağrısı bende dikkat ediyorum şu an bakalım kontrolde ne dicek
nurglakays-95 Giz4110 bende de çok halsizlik oluyor vücudumun heryeri ağrıyor ama dediğin gibi onlar sağlıklı olsunlarda ❣️😌
Nur_nur06 nurglakays-95 sağol canım birde onu deneyeyim bari bende soda limon yiyorum bi değişiklik olmuyor 🌸😇
nurglakays-95 Tatlisannedilekk bende çok şeyden tiksindim ama yine de çoğu şeyi yiyebiliyorum sabah 6 gibi karnımı sanki tırmalıyorlar 🤣