mavi0811 Thsjdn hemde iki tane varmış yumurtam sagda canım belkide ikiz olur😄ikiside aynı gun çatlamış
Thsjdn Kubar jnsallah hepmiz guzel haberler alalim burda iletisime gecelim hbr verlm birbirimize jnsallab hepimiz guzel haberler aliriz
Humaa Meyvis93 canım benım de yumurtlama günüm cumaydı kasıgımda su an çok agrı var ınsallah olur bu ay aralarında kurtaj olmstm
Meyvis93 Humaa bende bugun catlamayi gordum ama degerlendiremedik, uzuldum biraz esimede israrci davranmak istemedim bakalim hakkimizda hayirlisi, bu arada benim de sol kasigim agriyir yumurtlama zamani
Meyvis93 Thsjdn benim sol kasigimda agri vardi ve akintim vardi, catlamadan sonra rengi beyazdan seffaf renge dönüyor
Af_dmr Thsjdn evet 2 gün boyunca oldu ama koyu çizgiyi sadece 1 gün gördüm ertesi gün siliklesti bende
Meyvis93 Thsjdn benimde 8 gun var, hemen umitsizlige kapilmayalim, insallah bu ay hepimizin yuzu guler ☺️
DiplomaliEvHanimi Kizlar doktota girdik bugn 10.gun solda 15mm ve 11mm sagda 12mm yumurtam varmis cumaya randevu aldim 😍 sizce nasil ? Femera kullandim 2.ayim
Nuriay Kubar yumurtlamaya az kaldı gibi goruyorum 1 2 gune koyulaşir çatlar her halde yarinda yapicam atarim buraya
Rozmari Kubar merhaba benim de yumurtlama Pazar oldu o günü değerlendiremedik Pazartesi ve Salı değerlendirdik yumurtlama sonrası da olma ihtimali var mı adetim 18 Mart görünüyor daha 14 gün var en erken ne zaman belli olur sizce
Kubar Rozmari canim yumurtlama zaten iki gun oluyor diye biliyorum çatladığı zamanda ozellikle cok onemli bazi doktorlarda gun aşırı iliski oneriyorlar kaçırdığını dusunmiyorum bende 1 gunumu değerlendiremedim nasil olsa sprem uzun ömürlü
Esin25 Rozmari cnm şubatın kaçında adet günündü olur tabi Yumurtlama 3gün öncesi 1gn sınrası diyolar yda adtne göre hesplama 10 12 14 16 günlernde ypn diyolar ama inşallah olmuştur sennle günlermiz yakın sanırım