Kubar Kizlar benim yumurtlamm oldu 3 gundur oluyor bugunde catlama oldu varmi bu gunlerde yumurtasi olan burada toplanip beraber belirtileri konuşalım mı gebelik testlerimizide beraber yapariz
Semistra Kubar benimde Cuma gününden beri koyu bugünde koyuydu çatlama olmadı hala. Üç gün yumurtlama göstermesi normal mi hangi testlerden kullanıyorsun
Thsjdn Kubar persembe yumurtlama cuma catlama oldu bir hafta once rahim filmi cektrdm baklm kizlar hayirlisi
mavi0811 Kubar benimde ayın 26 sında oldu yumurtlamam canım benimde sağ kasığım agrıdı ordan anladım doktora gittim çatlamış dedi zaten klomen kullanıyodum🥰umarım olmuştur🤲🏻
Kubar Bende yumurtlama gunelrinde şeffaf yapiskan gibi renksiz su renginde akıntı oldu bayq coktu catlamam oluncada bu akinti beyaz renk oldu ve daha katıydı
Sbl91nht Yumurtlamama 2 gün var canım ama test yaparmıyım orasını bilmiyorum çok yaptım yine yapmam sanırım bu ay olmazsa aşılama olacağım ama değerlendiricem tabi son 2 kaldı 😊
Semistra Kubar iyi o zaman bir gebenin günlüğünden aldım oradaki örneklerde hep iki gün yumurtlama üçüncü gün çatlama oluyor telaş yaptım.
Sbl91nht Kubar canım ben adet olmadan 2 gün önce akıntım vardı adet oldum tamamen adetim bitti akıntım başladı suan akıntım var yumurtlama bu ayın 4 ü ve bir gün arayla ayın 4ünfen 12 sine kadar birer gün arayla birliktelik olucak bakalım
Sbl91nht Kubar bu ay aşılamadan önce son kez planlı olsun dedim belki bi mucize olur test yapamam belki ama gecikmem olursa burdan paylaşırım 🥰
Meyvis93 Benimde dundu yumurtlamam suan kasigimda agrim var, bakalim yarin catlama olacakmi, bir gebenin gunlugunden almistim ovulasyon bu ikinci ayim,bakalim bu sefer guzel haberleri alacakmiyiz, allahim isteyen herkese nasip etsin ☺️🤲
Humaa Meyvis93 canım benım de yumurtlama günüm cumaydı kasıgımda su an çok agrı var ınsallah olur bu ay aralarında kurtaj olmstm
Thsjdn Kubar jnsallah hepmiz guzel haberler alalim burda iletisime gecelim hbr verlm birbirimize jnsallab hepimiz guzel haberler aliriz