Uykuclimon Ne olur yardım edin bişiler önerin 30 haftalıgım şu anda midem öyle bir yanıyoki alev almıs ve afrdersiniz demin çıkarttım biraz agzıma acı su geliyo süt içtim soguk yok geçmiyo alev gibi gaz var birde migdemde sürekli
1prens1prensesannesi_ Uykuclimon 29.haframdayım artık kulaklarıma kadar yanıyor sanki süt içiyorum geçmiyor yoğurt yiyorum salatalık yiyorum yok sadece gaviscon içince biraz geçiyor
AyaYlmazYldrm Uykuclimon bnde 14 haftaligim midem hep kotu ksuuyorum afedersiniz sanki zehir bende perisan oldm
1prens1prensesannesi_ Uykuclimon kuzum gece dayan yarın ilk işin doktorunla görüş gaviscon kullan yani onun faydası oluyor
Busbusvehashas Uykuclimon 30. Haftamdan bari aynı köz bende var. Gaviscona bağımlı yaşıyorum. Üstelik istifra ediyorum artık o kadar yoruldum ki..
Busbusvehashas Uykuclimon vallahi ben de 30. Haftama kadar hamile olduğumu anlamadım bile 😏 hiç ne bulantım ne mide yanmam olmuştu.. ama şimdi.. öleyrum.
Serife3304 Uykuclimon bende 30 haftalığım ve aynı durumdayım gaviscon içiyorum iyi geliyor doktorum yazdı hiçbir zararı yokmuş
purplemallow28 Uykuclimon bende 36. Haftadayım midem alev aldı bugun 3 kere istifar ettim acı su kusuyorum halada duramıyorum yanmadan artık rennie duo şurupta fayda etmiyor
tugbaak49 Uykuclimon canım gözümden yaş geldiğini bilirim. Gaviscon kullanabilirsin hiç bi sıkıntı yok
dilekb Uykuclimon Bende 31 haftalığım benim hamilelikten öncede vardı yanmaya başladığında hemen ağzıma rennie atıyorum. Emilen bir tablet hiç bir zararı yok hamilelikte. Eğer kesmezsede bu güçlü olan şurup gaviscon u öneririm pembe olan miğdemle başım hep dertte olduğunu için öneriyorum :))