Didialp Kızlar bir şey danışmak istiyorum..bebek odası yapıcakmısınız? Biz çilek mobilyada beğendik,indiirm var şuan ve yarın bitiyor,almak için cok erken ama fiyatlar artar diye endişeliyim..fikriniz nedir?
Degisken Didialp çilek odasını ben Küçükken genç odası olarak almıştık bana. Evlenince kızım da kullanıyor.düşünün 13 senedir taş gibi. Sadece beşik aldık yanına.
Betusella Didialp ben cok hevesliydim ama yapmayacağım. Etrafımda çocuğu olan kisilere baktığım zaman kimsenin bebeği odasında uyumuyor. 2,2-5 yaşında arkadasımın oğlu hala yatak odasında ortalarında yatıyor 🤷🏻♀️ Yani bence kullanılmayacak bi oda yapmanın mantığı yok anca bebeği uyuyunca belki odasına koyabilirsin onda da ne kadar uyuyorlar ki zaten. Bende 2 yaşına falan gelince yaparım diye düşündüm ona güzel bir oda. 2 seneye belki farklı mobilyalar cıkar ne bileyim zevkler değişir o yüzden bebek odası yapıp boşa masraf yapmaktan vazgeçtim ama hevesi olanlara saygım var tabiki bende cok istiyordum sonra gereksiz geldi 😊 yatak odasına yanıma makul fiyatlı bi beşik tarzı birsey koycam öyle kaba birsey de değil. Zaten sürekli yanımda olmak zorunda 🤷🏻♀️
YagmrK Benimkiler ikiz biri daha sakin de biri kuduruk olacak sanırım hep soldan bi darbe sağda bişey yok 😊
NihalBurak Benim paşam da 20+1 oldu ben de yavaş yavaş hissediyorum hareketlerini Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏 Bugün ismine de karar verdik kızlar Arel İsmail olacak inşallah sizce nasıl ☺️ İsmail kayınbabamın adı bu ara da 😀
NihalBurak __meczup__ kayınbabam da öyle diyor ama ben Arel isminin kullanılmasını istediğim için Arel i başa koymak istedim 😂🙈
mihraduru Ay bu hisseden annelerimiz size ne kadar özendiğimi bilemezsiniz.... Ben de hala tık yok 😂😭
Mrvfndk Bnde 18im ince ince bisyler hissedym ama surekli degil .16da bi kac kere oldu 17de hissttysem bilmym ev isi baska islerden anlamamsimdr belki .. daha net nezamn bilmyrm zayfmda karnm azda cıktı. Cok guzel bir histir tekmesi insallh ogunlrde görürüm 🤭😍😘
__meczup__ Betusella ben uyku eğitimi konusunu cok arastiriyorum çocuğa kendi kendine uyumayı uyanmadan uyumayı kendi odasında uyumayı vs. Ve 4. Aylıkken başlayan bi eğitim bundan dolayı 5 yaşına kadar yatabilecegi bir beşik almak istiyorum allah izin verirse ilk 4 ay bizim odamizda durur daha sonra onun odasina geceriz niyetindeyim. Odasına da büyük ve yeterli bir dolap yaptırmak istiyoruz kendimiz çizip çünkü malum onunda eşyalara olacak inşallah rabbim icini doldursun ömürleri hayırlı olsun evlatlarimizin. Odasının halısı var avizesi var Rabbime şükür. Ufak tefek süslemeler yapıp odayı 4. Aydan sonra ona cazip gelecek şekilde süslemek de istiyorum şimdiden. Masraflı ve takım odalara hayır diyorum yeni genel olarak ✨
_mrv __meczup__ 4. Aydan sonra geceleri ağladığında odasına gidip orda emzirmek falan sürekli zor olmayacak mı ? Bebekler gece çok uyanıyorlar ve mecbur emzirmekte gerekiyor ben de bu yüzden odasını ayırmaya cesaret edemiyorum
Betusella __meczup__ umarım uygulayabilirsin eğer öyleyse cok güzel olur tabi 😊 ama sanki biraz zor geldi bana 🙄
__meczup__ _mrv eğitim tamamladığında aglamiyorlarmiş dediğim gibi mış yasamadan bilemem ama her bebeğin bu eğitime müsait olduğunu ve en başarılı sonucunda 4. Ayda başlandığında elde edileceğini okudum bu amerikanlarin fikri Türkler 6. Ayı beklemek gerektiğini söylüyor. Uykum hafif ben az sesini bile duyarim birde odalae dipdibe . Böyle konuşması kolay bakalim is basa düşününce ne olacak 😂
_mrv __meczup__ bu eğitimi merak ettim bende link atabilir misin video yada kitap nerden öğrendiysen ben de okuyayım yada izleyeyim 😁 sesi duymak sıkıntı değil de kim gece tatlı uykusunda yatağından çıkıp gidecek ben tuvaletim gelince bile kalkmamak için tutan insanım 🙈🤦🏻♀️😅
__meczup__ Betusella sabır azim ve sabatla zor herşey kolaylaşır biiznillah ❣️ bakalım kader ne gösterecek