Ayseegull32 Merverkan napıcaz böyle bilmiyorum iki gündür çok kötüyüm bende 😞 Sizinde hayırlı uğurlu olsun ikiz ne kadar güzel 😍🐣🐣
Merverkan Ayseegull32 ben dün çok kötü oldum baş ağrısı mide bulantısı çok korktum ama çok şükür bugün iyiydim ama hala ara ars bulantım oluyor istifra edersem devamı hep gelir diye tutmaya çalışıyorum kendimi hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏽🧡
Pembeayicik Benimde 31 ocak son adet tarihim 🎀 dün gittim tekrar gördüm ve duydum o pır pır kalbini cok şükür 2. Ayimiz 🙏🏻
Ayseegull32 Pembeayicik ya ne güzel benimde ikinci kontrolüm olacak ilkinden farklı mı acaba 😇 Birde ikili tarama için birşey söylediler mi
Sndz95 Gizem12 Bende 5nci haftamdan bugune her sabah kusuyorum, tabi sari su geliyor ama sonrada rahatliyoeum butun gun rahat oluyorum, istah desen ben ara ara gun icerisinde cok az yemeye calisiyorum, yoksa patliyorum
Ayseegull32 Merverkan bende kendimi tutmaya çalışıyorum iki kere öyle bir durum yaşadık umarım yaşamayız 😍
Pembeayicik Ayseegull32 yani 1 hafta arayla baya buyumustu ilkinden farkli. İkili tarama icin 1 ay sonra gel dedi ama ben yaptırmayacağım