Sndz95 Gizem12 evet canim ayniymisiz 🥰 cok sukur kalp atislarini duydum, kendisini de gordum minnacik bebisim, allahima bin sukur 🥰🤲
Sndz95 Ayseegull32 cok sukur duydum kalp atislarini, kendisini de gordum 🥰🤲 cok cok mutluyum sukurler olsun
Ayseegull32 Sndz95 çok şükür canım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin daha çok minnoşlar bebişlerimiz 👼🏼❤️
Gizem12 Ayseegull32 Sndz95 bilgemom Busra0748 Kızlar bulantım bazen cok yogun bazende hic olmuyor iştahım da öyle korkuyorum açıkçası sizinde öyle mi
Sndz95 Ayseegull32 amin canim 🤲 evet kuzum cok minnaciklar, o kucucuk bedenden kalp atisi duymak bir mucize, allahim saglikli bebisler nasip etsin, en önemlisi saglik su zamanda 🥰
bilgemom Ayseegull32 Benim de programdan geride geç yumurtlama olmuş☺️ Size ikili tarama testi içim tarih verdi mi doktorunuz?
Ayseegull32 bilgemom haftaya kontrolüm var canım ama doktor ikili tarama için randevu vermedi 12. Haftada falan oluyor diye duymuştum size verdi mi 😇
bilgemom Ayseegull32 Bana 15 nisan ikili tarama için gel dedi ama erken biraz sanki 🤔 Aklım karıştı ondan sorayım dedim canım.
bilgemom Gizem12 ben 2 gün bulantı yaşadım onun dışında hiç olmadı canım. Kişiden kişiye değişiyor ama bulantı olayı herhalde 🤷🏻♀️
Ayseegull32 Gizem12 Benim 2 kere oldu bulantım aşırı derece iştahsızlık var 😞 Kilo alan oldu mu aranızda 😍
Busra0748 Gizem12 özellikle sabah uyandığımda deli gibi bulanıyor salçalı yağlı yemek et yiyemiyorum .
Sndz95 Gizem12 Bende 5nci haftamdan bugune her sabah kusuyorum, tabi sari su geliyor ama sonrada rahatliyoeum butun gun rahat oluyorum, istah desen ben ara ara gun icerisinde cok az yemeye calisiyorum, yoksa patliyorum
Ayseegull32 bilgemom bencede çok erken canım daha sen 10 haftalık olacaksınız o zman en fazla kafam karıştı 🤔
Merverkan Ayseegull32 benim doktorum da kendisine özel yer açtı, hastaneye gitmedik ilk kontrol sonrası ve bizimde bebişlerimiz ikiz olcak allah kısmet ederse🤲🏽