bbttll dogumun icin o hastaneyi dusunduysen ins gerek kalmaz ama bebegin icin iyi bi yogun bakim planla. Ben bu konuda devlet hastanelerine daha cok guveniyorum . En azindan calisanlarin el pratigi oluyor cok vakayla karsilastiklari icin doktorlari bilgili oluyor . İzmir gibi bi yerde iyi bi hastane doktor bulmak o kadar zor ki. Birde dar gelirliysen. Ben yesilovada yasiyorum. Esim disarda calisiyor her zaman yanimda degil. Bebegim hasta olsa nereye goturcem hangi doktor iyi bilmiyordum mesela. Bi tip merkezinde o kadar bilgili ilgili doktorlar buldumki o salih aydemir hic hic kalir yanlarinda. Bebegimin uzamis sariligini bilemedi hic onemsemedi soyle bi ustunkoru bakti muayene eder gibi esimle sok olduk. Basit bi tip merkezindeki yasli doktora goturdum adam o kadar kizdi ki uzamis sarilik nasil bilmedi doktorunuz diye . Cok sukur ben sansliydim bebegim sansliydi buyuk skntilar olmadan atlattik ama dusunsene gercekten skntili olan bebekleri? Yarik damak, Hafif solunum skntisi , aspirasyon gereksinimi adam bu kadar basit seyleri bile goremiyordu basit el kol ayak hareketlerine bakip iyi deyip gecmekten.