Meraba. Ben 3 yil once hastanede ebe olarak gorev yaptim . 2 yil once dogum yaptim. ‘2 yildir calismiyorum hastanede. Sinan bey muthis bi doktor. Sezeryanda minicik kesi yeri acan, kanamayi neredeyse sifira indiren, riskleri onceden gorebilen, cogu kadini,bebegi olmek uzereyken kurtaran bi doktor. İpek hanimda isinde iyi. Ama bazen isine geldigi gibi davraniyor. Arkadaslar doktorun ilgisinden alakasindan cok dogumda size yaklasimi, sagliginizi dusunmesi onemli. Ebeler o zaman cok cok iyiydi hepsini taniyordum ama suan tanidigim ebe kalmadi. Dogumhane tertemiz . Temizlik konusunda supheniz olmasin calisan personeller degismedi ayni cok iyiler, cok dikkatliler. Kucuk bi hastane oldugu icin cok duyulmamis ama gercekten kadin dogum alaninda cok iyi. Cocuk yogun bakimi icin baska alternatif hastaneler arastirmanizi oneririm cunku bi erkek doktor vardi o hala gitmediyse asla cocugunuzu guvenip birakmamalisiniz. Dogum sureci ve dogum konusunda supheniz olmasin ekip guzel , doktorlar iyi. Kadir bey yeni gelmisti ondanda cok memnunlar , duydugum kadariyla yurt disi tecrubesi varmis.