Asl_93 Snygrl maşallah canım 🧿☺️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi avazda kurtarsın rabbim 🙏🏼😍
Islim123 simsekkiz8 neden kötü düşünüyorsunuz herkes her postu açmakta özgür kadın istediğin sorabilir sizde istemediğiniz postu cevaplamayabilirsiniz.
Btldndar Islim123 canm hiç kilo almaman imkansız ya ilk başlarda kilo verdin o yüzden aynı kilodasın yada bi tuhaflık var çünkü içinde bi canlı var o kilo alıyor rahim büyüyor bebeğin suyu eşi bunlarla 0 kilo imkansız.sen ilk başta çok kilo vermişsindir
Asl_93 F6- ben de 19 a kadar almadım canım sadece yarım kilo almıştım 😔 inşallah hemen geçer kusmaların 🙏🏼
Ask_H Asl_93 canım 30 haftadan sonra da iştahın kapanıyor canım dönemsel 2. Trimester en rahatı tadını çıkar 😉
Hacerh Asl_93 bende çok acıkmaya başladım fındık falan bisey atmak istiyorum agzıma bazen tatlı bazen tuzlu yrmek istiyorum sizinde böyle krizlerini oluyor mu?
Asl_93 0623-okay benim de canım bu aralar hep çikolatalı şeyler istiyor 🙈 ilk 3 ay ağzıma süremedim tiksindim 😂 doktorum demişti ama tatlı ve hamur çok yeme çok kilo yapar diye valla ben de dayanamıyorum çikolataya 😔