Muciiizeemm 1maviyol inş bana dua edin lütfen adet olmayı bekliyodum 2. Günü tüp bebek randevusuna gidecektm 🙏🏻
Muciiizeemm Bus_ak18 Ben vandayım aslında canım. Ama ailem kırıkkale onların yanına geldm bi yorumda görmüştüm kırıkkalede oldugunu 🙏🏻
Bus_ak18 Muciiizeemm acilden bakarlar aslında karın ağrım var gebelik şüphem var ilaç alamiyorum dersin canım😂
Bus_ak18 Muciiizeemm hahaha onlarda haklı aslında acil hastalar var. Sen yaşama git ozaman dayanamazsan😂
AyaYlmazYldrm Muciiizeemm bnde cok svinirim adina allahin tüm isteyenl3rin kucagini doldursun yuce rabbım
Hale0133 Muciiizeemm hadi hayırlı haberlerin olsun inşallah bende aşılama tedavisine başlayacaktım ki hamile olduğumu öğrendim darısı size olsun🙏
Yavrum_herseyim Muciiizeemm Hadi hayirli sonuclarla don insallah canım insallah hamilesindir bizede haber ver
Mslgnsrn Muciiizeemm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bende adetim 5 gün gecikince kan verdim 1.55 cıktı daha adet olmadım 9 gün gecikti ınslalah senin vardır ya güzel haberleri görmek bizede umut oluyor