AyaYlmazYldrm Muciiizeemm bnde cok svinirim adina allahin tüm isteyenl3rin kucagini doldursun yuce rabbım
Muciiizeemm Bus_ak18 geçen yapıp buraya atmıstım silik vardı aslında ama test bozuk sanmıstık çizgiler yakındı
Muciiizeemm Ehnr kan vericem akşam canım bide annemlere gelmiştim eşim yanımdada değil inş vardır süpriz yaparım
Muciiizeemm Bus_ak18 Akşam kan vericem ailemin yanına gelmiştim🙏🏻 İnş vardır eşimede süpriz yaparım dün bi adet sancısı yaşadım ama bugün hiç sancı yok adette yok🙏🏻
Bus_ak18 Muciiizeemm inşallahh vardır canım burdan paylaşş💜 belirtileri kafana takma benim 4 ve 5. Haftalar adet ağrısıyla geçti sürekli iç çamasırıma bakıyodm hamile oldugumu bildiğim halde. Haber et mutlaka
Bus_ak18 Muciiizeemm o baya bi süre devam edecek artık bakmıyorum ama lavaboya gittikçe bazen aklıma geliyo😂
Muciiizeemm bebeklerim__ inş canım ben 13. Gün lekenelir 14. Gün olurdum bugün hala bişi yok ve ağrısıda yok
Muciiizeemm 1maviyol inş bana dua edin lütfen adet olmayı bekliyodum 2. Günü tüp bebek randevusuna gidecektm 🙏🏻