Esinti Hnuda Bunu ben de merak ediyorum ilk doğumum normaldi ama ikizlerde sanırım zor olur normal doğum
Sngl63 Esinti bizde 14+3 çift yumurta ikiziyiz ama cinsiyet öğrenemedim 2 hafta sonra kontrol de öğreneceğiz inşallah
isilysr Kızlar merhaba bizde 11+2 yiz doktor tek mi çift mi doğumda belli olur diyor başka bi doktora gitmek istiyorum ama sizce ?
Drykmsl isilysr detaylı ultrason da belli olur benim Dr da plesantaya göre belli olur demişti. Ki cinsiyet i de ögrenince(kız ve erkek) çift oldugunu söyledi. Ama 22 de detaylı ultrason da perinatolog da çift diye tekrar belli etti. 2 kese 2 plesanta ları var yani. Tek plesanta 2 keseyse tek yum oluyor. Hayırlısı olsun ☺️
Sevdalianne isilysr olur mu canim keseden biliniyor. Bence baska bi doktora görünün. Ozellikle perinayoloji uzmani olsun
Sevdalianne isilysr ouuww tarihe bakmamistim baya uzun zaman olmus bebekleriniz dogmustur iyiler mi kac haftada dogum yaptınız
isilysr Drykmsl bugün gittik hatta sordum çift olabilir dedi sonrada tek plesanta var tek yumurta olma olasılığı yüksek dedi de bide ikili test sonucu sağlıklı olmayabilir kan da dedi ense kalınlıkları normal dedi yapmaya gerek yok dedi sizce?
Drykmsl isilysr benim Dr um 2 li yi yaptı. Güzel çıkınca digerlerini yapmadı. Ama bu konuda ikizlerde yapılmaz diyen Dr da var yapılır diyen dr da var. Ultrason da sorun yok dediyse yaptırmayabilirsin. Ama önerim detaylı ultrason da perinatolog a görünmen.
Ensar1234 Drykmsl cnm bişey sorucam ben baştan beri çift yumurta diye biliyordum gerçekten de başta keseleri ayrıydı en son 16haftalıkken devlet hastanesine gittim doktor ikiz olduğu için peritonoloğa gönderdi o daha detaylı ilgilenir dedi peritonolog inceledikten sonra tek plesenta dedi bende ne demek yani dediğimde açıklama yapmadı tek plesenta dedi yine şimdi sizde yazmışsınız diye sordum tek plesenta olunca tek yumurta ikizimi oluyo
isilysr Drykmsl bulunduğum il küçük ama yan ile giderim çok sağolun yardımcı olduğunuz için hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 😍
Mucizelerim2020 Elifelizlevent akcinci6 haftada belli oldu canim , bana da biri erkek digerini net göremedim ama kiza benziyor dedi
Mucizelerim2020 Asel21 bana da biri erkek digerini göremedim ama kiza benziyo emin değilim dedi , sizinkide oyle mi oldu ayni anda imisini de görebildi mi yoksa , buarada ben 12 haftalikken görmüştü bu sekilde…suan 16 haftaligim.
Asel21 Mucizelerim2020 oğlum kendisini 15′ci haftada gösterdi. Kızım ise 21′ci hafta da detaylı ultrason da gösterdi kendini. Doktorum hep bir kız bi erkek derdi tahmini olarak en başından beri her muayene oluşum da. Çok şükür Rabbim gönlüme göre nasip etti. Rüyamda da görmüştüm bir kızım ve oğlum oluyordu. Ve babalarına benziyorlardı sima olarak şu an her muayene de ultrason görüntüsü aldğmzda burun yapıları ikisininde babasına benziyor.
Drykmsl Ensar1234 tek plesanta dan besleniyor lar yani. Ama ayrı kese de olmaları iyi bişey arada kan çalma oluyormuş tek kese tek plesanta olanlarda. Cinsiyetleri de genelde kız kız / erkek erkek. Sizin belli mi cinsiyet leriniz.
Mucizelerim2020 Yelz_91 12.haftada biri erkek ama digeri kiza benziyor emin drgilim demişti suan 16 haftayim sabirsizlikla bekliyorum 😘 kacinci haftada net belli oldu sizin
Ensar1234 Drykmsl öndeki kesin kız diyolar arkadaki aşırı hareketli olduğu için hiçbir doktor kesin konuşmuyor peritonolog dahi çok hareketli göremiyorum dedi anca detaylıda bakarız dedi ama onuda kıza benzetti tam 20 haftalık olduk dün üç hafta sonra detaylıya gün aldık bakalım artık
isilysr Sngl63 bilmiyorum ki şimdi tek plesanta tek yumurta olabilir dedi başka doktora gidicem bide bakalım o ne diyecek