Tuselizya35 Gul32 merhaba bende bugün gördüm bir kese küçük bir kese biraz daha buyuk 5+6 olmam gerekirken kesenin biri 5 haftalık dedi dr um diğeri daha da minik duruyor ama içlerin de yolk oluşmuş gibi duruyordu sizde öyle mi gördünüz acaba
Gul32 Tuselizya35 Ben gördüğümde aralarında 2 gün fark vardı, sat a göre de biri 6 biri 8 gün gerideydi. Bugün tekrar gittim. Ikisi de eşitlenmiş, sat a göre olmuşlar 😊
Tuselizya35 Kızlar bana da bilgi verir misiniz ben şok içindeyim yeni dr dan geldim [url=https://hizliresim.com/gvvJDB][img]https://i.hizliresim.com/gvvJDB.jpg[/img][/url] Bunlar görüntüler Nasıl duruyorlar sizce bebek oluşur mu yolk oluştuğunu gördük ama Bir de biri büyük biri küçük Allahım ne hisseettigimi ne yapacagimi bilemiyorum 🙏🏻
Tuselizya35 Gul32 biz henüz bebek göremedik yolk gozkuyor siz gittiğiniz de direk bebekleri gördünüz sanırım
Esinti Ben de 9+6 kızlar çifti yumurta ikizleri 🥰🥰 cinsiyetlerini çok merak ediyorum. Bir de koronadan dolayı 3 haftada bir muayeneye gelmemi söyledi doktor. İkiz olunca insan daha bir tedirgin oluyor sizde durumlar nasıl?
Gul32 Esinti Ben bugün gittim 8+4te. 12. Haftada gel dedi bana da. Üç buçuk dört hafta yani. Çok uzun geldi ama onlar da haklı
gulumse0611 Esinti bnmde 9+2 banada iki üç hafta sonra gel dedi bn biraz büyüsünler istedim üç haftaya tamamlıcam 4 mayısta gidicem nasipse bnmde çift yumurta ikizi🤲🏻🤗
gulumse0611 Esinti bende cinsiyetleri çok merak ediyorum ama daha var ona sanırım şçime biri kız biri erkek doğuyo 🙏🏻🤲🏻🥰
gulumse0611 Gul32 ikiz gebeliklerde iki haftada bir kontrol gerekiyormuş belki koronadan dolayı azaltıyorlardır
Gul32 Tuselizya35 Biri 1,86 diğeri 1,88 olmuştu 😂 Sanırım virüs yüzünden seyrek çağırıyor. Ama ben nasıl dayanırım o kadar bilmiyorum. 10 günlük araya ancak dayanabiliyordum😂
Gul32 Tuselizya35 Inşallah. Çok yeni haber almışsınız daha. Gözünüz aydın, görüp duyunca biraz daha ferahliyor insan ☺
gulumse0611 Esinti öyle olursa nekadar güzel olur yinede rabbim nasl uygun görürse sağlıklı olsnlar da🙏🏻🥰🤗🤗
Esinti Hnuda Bunu ben de merak ediyorum ilk doğumum normaldi ama ikizlerde sanırım zor olur normal doğum