_elsm_ Semaalkan Benimde sol meme ucu yok içe gömülü ama şuan göğüs ucu çıkarıcı kullanamıyorum doğumu tetikliyormuş doktor avent Niplette önerdi ama biraz tuzlu 😂 enjektöre benziyor zaten en iyisi enjektörle denemek siz kaç haftalıksınız
Oykutoskuzey Semaalkan bnmde hiç yoktu cnm. Meme ucuna takılan uçlardan aldım bir müddet sonra kendi ucu çıktı cnm
Busra1997 Semaalkan meme ucu masajları var çok sık yapmamak şartıyla o masajlari uygulayabilirsiniz meme ucu kalkanlari var onlari deneyebilirsiniz inşallah faydasini görürsünüz ama sakın stres yapmayın
NurseB Semaalkan canım yazarak net anlaşılır olmayabilir foto da beceremedim yüklemeyi. Google a enjektörle meme ucu çıkarma yazarsan anlarsın naısl olduğunu fotolardan
zelis63 Semaalkan benmde hiç yok canm biraz elimi vurunca birazcık çıkıyo herkes diyor bebek emdikce çıkar
Erkanpasam Semaalkan dogumdan sonra bebegi emzirecegin vakit ilk once sut cekme pompasiyla bir kac defa cekiyosun o hemen ucu cektigi icin bebegin tutubilecegi hale gelecek
OzgeGunes Meme ucun çıkmazsa pompa ile sağım yaparsın biraz çıkartıyor ucu. O da olmazsa silikon göğüs ucu var ondan alırsın onunla memeyi tutuyor bebek