Islim123 Leylaakgl25 tatlıdan tiksindim özellikle şerbetli oğlum olacak ye tatlıyı doğur hakkiyi diyenlere selam 😁😁😁🤲
Edanurdg Leylaakgl25 soğan sarımsak et tavuk balık köfte 26. Haftadayım ve hala tiksinmeler kusmalar devam 😣bi tek soğan ve tavuğa dokunabiliyorum artık
Leylaakgl25 Islim123 bende yumurta ve tavuktan tiksindim 11+2 cınsıyet için henüz erken oldugunu düşündüm için gitmiyorum
[silindi] Islim123 ahaha aynen bende çikolata bile görünce midem bulanıyo ama limonu hatur hutur yiyorum sonuç oğlan 😂 ayrıca diş fırçalamak ve balıktan aşırı tiksindim hemen çıkartıyorum 🤮
Emine_Leyla Islim123 bende tatlı çikolata yemeden bi hal oldum keske bende tiksinseydim de pek kilo almasam zaten aldığım kilolar da hep tatlıdandır herhalde😂🌷
Leyyla Cok tuhaf ama hamileliğim boyunca hiç bir şey aşermedim ve hic bir seyden tiksinmedim 😂 Millet sen nasıl bir hamilesin diyorlar artık
Leylaakgl25 [silindi] bende çok limon yiyorum ekşiye bayılıyorum kızın olacak diyorlar hayırlısı bakalım kız erkek fark etmıyor zaten
[silindi] Leylaakgl25 tamamen saçmalık canım bana da aynısını dediler 12. Hafta da kesn oğlan dedi doktorum hala da değişmedi yani😊 hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
Ozge_28 Bütün kötü kokulardan tiksindim aklınıza ne geliyorsa yemek kokusundan bile.Benim sınavım koku ile alakalı oluyor şuan hamileliğimde☹️ Soğan salça kokusu özellikle
Ozge_28 Leylaakgl25 24+4 haftalığım hala tiksiniyorum.Hamile kalmadan önce diyordum zaten çekersem midemden ve kokulardan çekerim diye.öyle de oldu.normalde de öyleyim çünkü 🙂
Ruzgarperisi 7+0 haftalik oluyorum yarın. Ama bulantı kusma yok. Kokulara karşı hassasiyyet var.pişmiş et kokusuna dayanamıyorum 😷
mlsmrtgll Ruzgarperisi yarın bende 7 haftalık oluyorum bende de bulantı filan yok inşallah hep böyle devam eder 🙏🏻🌸
_defnee Leylaakgl25 Balıktan tiksindim canım. Bulgurdan. İlk üç ayımda herşeyden. 35 haftalığım balık tiksintim hala devam ediyor. Normalde balık çok severdim
Edanurdg Leylaakgl25 kızık olacak annemde bana hamileyken böylemiş ama erkek kardeşlerimde hiç bu sorunları yaşamamış