YagmrK betulfuran ayyy ya buraları okudukça hep içimde şüphe kalıyor ikizlerime ikiside kız dedi acaba biri erkek olabilir mi demeden edemiyorum detaylıda görcez artık 😂 Annemde yanlışlıkla hastane çıkışının birini erkek almış 🙈😂
Uzakta YagmrK 19 haftalıkken bizde erkek olacağını öğrendik ultrason da pipisinide gördük ama yinede bu yazıları okuduktan sonra benimde içime bi şüphe düştü değişirmi açaba cinsiyeti 24+3 üm şuan 🤨😂 yarın dr. kontörlüm var
Sinesine Günaydın iyi pazarlar annişler ben 15+1 deyim banada 10.hafta da erkek dedi doktor tescilli dedi ama benim içimde hala bir his kız olacak diyor böle olan var mı bi de yüzğm çok çirkinleşti kız da çirkinleşip erkek te güZel olunmuyor muydu
F_Nermin Cinsiyeti deyişmek gibi bir şey yok ki) ilk gününden cinsiyteti belli olur çoçuğun) amma yinede sap sağlam olsun ❤️
Zuist F_Nermin 😄 cinsiyeti kesin erkekti ve mucize değişimle kız oldu demiyoruz zaten 😄 tahmin değişiyor anlamında söylüyoruz 😄
Zuist Uzakta o zaman değişme ihtimali zor görünüyor 😄 ben de yarın gireceğim bakalım.çoktan heveslendim bile umarım değişmez .En başta sağlıklı olması ama hep bşr kızım olsun istedim .doktor da doğumda kucağına erkek verirlerse senin değildir dedi tamamen umutlandım işte 😄