Ecmelbeyza hemen hemen 2.5 yıldır evliyim 2 yıldır bebek istiyoduk 6 ay olmayınca doktora gözükmeye karar verdik adetlerimdede gecikme yaşıyordum sperm testleri rahim filmleri amh testleri vs falan hersey yapıldı bende hiç yumurtlama olmuyormuş meğerse, doktorumla plan belirledik önce 15 kilo kadar verip sonra tedaviye başlıycaktık 1 yıl kadar sürdü bu işlem geçen eylül ayında tedaviye başlıycaktık normalde, bende başka sağlık sorunları gelişti karaciğer iflasınının eşiğinden döndüm safra kesesi taşları yüzünden ameliyat oldum acil falan filan oyüzden tedaviyi ertelemek zorunda kaldık ameliyat oldum vs tedaviye başlıyamıycamya marta kadar kafamda hiç çocukla ilgili en ufak bişey yoktu olsun hadi olsun hadi olsun diye tamamen aklımdan silmiitim onu önce sağlığım yerine gelsin cocuk sonraki plana düşmüştü, ameliyat oldum üstünden bir adet dönemi geçti ikinci adetimi görmedim bir baktımki hamileyim, hiç yumurtlamam yokken nasıl oldu kendi kendime hamile kaldım şaşırmıştım, sonra aklıma ameliyatı yapan doktorun dedikleri geldi iyiki bu sürede hamile değildin ya bebeğinden yada karaciğerinden olucaktın bu şekilde dedi sonra düşündümki allah herşey için bir sebep veriyor. allah sana emanet edeceği bu canın doğru zamanını çok iyi biliyor, kalbini içini ferah tut rabbim herseyin doğrusunu bilendir..