yumukeller Ecmelbeyza bebek dusunmeye başladığımız anda doktora gittik biz. Hem eşim hem ben gorunduk.. muayeneler sonucu çok şükür ikimizdede bişey çıkmadı. Ama çevre baskısı yüzünden 6 ay boyunca hamile kalamadim. Ne testler ne çaylar herşeyi denedim olmadı. Herşeye bı vesile lazım derler ya belki sacma gelecek ama uğur kosarin bı kitabını okudum Allah de ötesini bırak. Benim inancımı arttıran o kitap oldu. O kadar rahatladım ki Allah a bıraktım artık bol dua namaz. Ve sonraki ay hamile olduğumu öğrendim. Kalpten inanırsan doğru zamanda muhakkak olacaktır.
BusraDevlet83 Zeyk Çok sevindim adına. Çok şeker, çok mis kokulu bir bebek dünyaya gelecek çok şükür. 🤲 Dua edeceğim kolay geçmesi için.. Memnun olurum. Bana tüyo verirsin ☺️ Haziran kısmetse benim de. Kokusunu içime çekmek için deliriyorum💜
Ecmelbeyza BusraDevlet83 Amin Allah razı olsun haklısınız . İstesek bile yaratanın ruha üfleyecek zamanı var demek 😔ama işte insanoğluyuz evhamlıyız istiyoruz eksiğiz bazen düşünemiyoruz güçlü irade sergileyemiyoruz 🙇🏻♀️Çok zor
Girl_and_mama Ecmelbeyza Sana tek birsey soylemek isterim akişina birakman gerekiyor bak benimde oyle oldu 3 senelik evliyim gecen sene kiş baslamadan yasmin ilacini birakmistim (dogum kont) cok istiyorduk ama deli gibi yani bir iki test bakiyorum hep negatif tabi artik dediğin gibi bir sure sonra insanin hevesi kiriliyor dedim ben bir kadin doguma gideyim ama adetlerim nasil duzensiz adet oluyorum neredeyse 2 ayda 1 falan ama varya damla damla gittim neyse dedim bu sikayetlerimi bir bakildi ki PKO yani polikistik over sendromu orda moralim o kadar bozuldu ki her yere giriyorum araştırıyorum yari kisirlik durumu aşilama olmadan cok düşük bir ihtimal ile anca diyorlar tabi ben adet bir oluyorum bir olmuyorum ama artik akisina biraktim sinirlerim cok bozuk sinirliydim artik test yaptığımız da esim bakamiyordu suratima acaba sonuc ne diye bir gun bir baktım haziranin sonlarindayim test yaptim iki gun once negatife cikti dedim 2 gun sonra bir daha yapicam bir baktim yaninda silik küçücük bir cizgi ama nasil umut gosteriyorum herkes yok diyor 2 gun daha bekledim bir test daha net kirmizi bir cizgi daha kan verdim hemen ertesi gun cikar dediler ama ben surekli ruyalarini gordum o gece cok sukur sevindirici haber geldi hamileydim Allah'tan umudunu asla kesme kurban olduğum rabbim yar ve yardimcin olsun sana o sabri versin insallah en tez zamanda mujdeli haberini al simdi 38 haftaligim insallah sag salim kucagima alirim gebelik sekerimiz çıktı onun ile mucadele ediyoruz tum kadinlar tum bebek bekleyen anneler cocuklarina kavusur insallah hakkini helal et uzun oldu ☺
Ecmelbeyza Girl_and_mama Siz hakkınız helal edin ne demek çok incesiniz o kadar yazmışsınız zahmet edip . Bana umut oluyor bu okuduklarım .İnşallah bebeğiniz ve siz sağlıkla birbirinize kavuşursunuz ❤️
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza ah bide beni düşün tanıdığım herkese uzak istanbulun en ücra köşesinde oturuyorum kuşum yok komşum yok bi kedim bile yok 5.ayim bence de stres engelleniyor kuzum sürekli evin içinde bende bebekten başka bisey düşünemiyorum arada spora veriyorum kendimi 🙄🙄
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi Bi heyecanla yaptım ot çay macun tamam kesinlikle etkisi vardır iltihap döküyordur şudur budur illaki . Valla negatiflerden sonra oturup karar aldım n’oluyo ya böyle dedim . Yeme içme sağlıklı yaşam hormon iyi ama bebek Yok dedim ki işi abarttım iyice . Hele bide ovulasyon testim bayağ bi çok amacı dışında gebelik görmek için de kullanmaya başladım her sabah eğer koyulaşırsa gebelik var diyolar du bakim koyulaşmış mı bu ne yaaaa . Bide saklayıp karşılaştırma yapıyom bak şu daha koyu bu silik kafayı yedim. Dizide reklamda filmde bebek . Aklımda bebek fikrimde bebek. ✋🏻Duuuur dedim . Şimdi takvimi de silicem.
Girl_and_mama Ecmelbeyza amin guzel dua'larin icin cok teşekkür ederim canim Allah'im en kisa surede sana da bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah ❤
RuzgarsMommy Normal hayatina devam ediceksi eşinle birlikteyken bebegi düşünme ona odaklanma akışına birak gerçekten
Ecmelbeyza Arkadaşlar hepinize yürekten gönülden teşekkür ederim yazdıklarınız bana umut oldu önümü aydınlattı . Hakkınızı helal edin zahmet Ettiniz uzun uzun narin parmaklarla ... ❤️ Bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah . Bizleri de minnacık duanızda aklınızdan geçirseniz bile yeter çok sağolun desteğiniz için.
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza oy kuzum benim ama sen cidden hem çok evham yapiyosun hemde çok kafana takiyosun ben kendime takık diyodum ama sen çok daha fazlasısın 😔 böyle yaparak bi yere varamayacağımizi 3.ayda negatif görünce anladım. O 3 ayda bende senin gibiydim sürekli beklenti belirti arama akabinde geciken adet ve sayısız test yapma.. ee noldu kendime ediyorum baska olan yok. Ovulasyon testini de yumurtlamıyorum galiba ben diye korkarak aldım görürsem içim rahatlar yumurtayj diye hos 21.gün henüz görmedim takvim bugün diyor ama testte sadece hafif koyuluk vardı pik filan yok 🙄 şimdi de bende sorun olduğunu düşünüyorum anlayacağın senden aşağı kalır yanım yok ama olmasa sa üzülmicem dedim kendime. E zaten elden ne gelir ki anca kendimizi üzüyoruz boşver takma rahat ol bi kere boşver sen bak nasıl oluyo. Hepimiz yanındayız..
Susamvemom Ecmelbeyza herseyı yok et. Ovulasyon dememe. Sadece bir gün durup bir gün ilişki yapın oda isteyerek tabi. Adete kadar böyle bir dolu bir boş yap. Saglıklı beslen balık ye fındık yemeye özen göster hıcbırsey yapmadan sadece saglıklı beslen ve ilişkiyi dedıgım gibi yap ınan olacak. Bir ay böyle dene.
Ecmelbeyza Susamvemom evet inşallah öyle yapayım dedim . Bu ay ovulasyon yok ✋🏻🤐 nasipse gelsin belki kaderde Yok çoluk çocuk 🤷🏻♀️
Bsrbkts Ecmelbeyza ben de her iliskiden sonra ayaklarımı dikerdim yok eşim içimde belirli bir süre dururdu, ovulasyon testi falan yaptım ama olmamıştı. Eşimle bi kavgaya tutustuk ovuslayon testinin 2.gununde olmustu kavgamız. Sonrasında sinir oldum yapmadım bi kaç gün sonra barışma gibi bişi oldu iliskiye girdik ama sinirim tam gecmemisti gittim tuvalete işedim. İçimden dedim daha bebek için erken ne yapması daha hala kavga ediyorum diye dusunuyodum ama o ay hamile kalmışım 😲 şuanda 32. Haftamizdayiz kızımla 🥰🌸 bi yerden sonra da bebek için ben burdayım kendisini ne zaman isterse buyursun gelsin moduna girmiştim buyurdu geldi hanfendi
Ecmelbeyza Bsrbkts her şey zincirleme oluyor zaten bebek için değerlendirmeler Yumurtlama oldu mu olduysa tuttu mu tuttuysa hadi testler gelsin belirti var mı 💆🏻♀️Aaaaaaa yeter ama patladım
Tgcycl Ecmelbeyza bence de canım ben de senin gibiyim ama bu ay akışına bıraktım ovulasyon falan yapmıyorum clife iciyorum sadece o da aklıma gelirse düzensiz rabbim ne zaman verirse ne yapalım artık inan doktora bile gidesim yok
Toprakkkmilaaa20 Ecmelbeyza en güzeli bir tatil 8 ay olmadı bizimde ve tatile gittik sigara alkol olduğu halde tatil relaxmod ve döndükten 1 ay sonra hamileydim stresten uzak olmak gerekiyor🤗
Deletedmom0990 Ecmelbeyza canm ben 16 ay bekledim her ay çubuk yap negatif yinede belki çıkmadı üstüne görüyorum diye kan da veriyordum düşün her ay her ay kafayı yiyecektim eşimle testlerimizi 4 ayda yaptirdik sıkıntı yok deneyin dedi doktor dene dene olmuyor bütün umudum bitti hayal kırıklığına uğramak yıpratıyor eşimin ataması çıktı taşınma temizlik adet gununu gectum yumurtlama bile bakmıyorum artık o derece adet oldum çok takmadim bir sonraki ay geldi çok düzenlidir gunumden 4 gün önce göğüs ağrısı başladı adet olacağım gün bel ağrısı adet belirtilerim olacak olmayacak dusuncem bile yok olmadı dedim hava değişimi galiba cuma olmam gerekti pazar akşamı oldu hala yok yarın bir çubuk alıp bakayım dedim sabah erken gebelik testi aldım yaptım tek çizgi yine yok zaten umudum da yok dedim 1 dk geçti geçmedi bir çizgi daha ama kıpkırmızı oldu 💁 hala inanamıyorum şok oldum şuan 25+1 hamileyim oğlum olacak yeni yeni inanıyorum desem yeridir 💁 kafaya takmayinca oluyor el işi yapın çiçek falan yetiştirin başka şeylere kafa yorun bebek ihtimalini çıkarın kafadan 3 ayı görmüyorsunuz 😄 darısı isteyen herkese olsun inşallah ❤️
Ecmelbeyza Deletedmom0990 Sağlıkla kavuşun inşllah bebeğinize ❤️Evet bu takmama olayını hayata geçirmem gerekiyor takvimi de silcem 🤷🏻♀️