ToprakAras Valsss Ben 4 aylık olana kadar kullandım canım çalıştığım içinde hep ayaktaydım bi sorun olmuyo ama senin vaktin varsa uzan biraz yaptıktan sonra bi kısmı geri geliyo zaten fitil olarak kullanınca.
ToprakAras Valsss Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah 🤲 benimde senin gibi lekelenme kanamam oldu ama çok şükür 26 haftalığız şuan
ToprakAras Valsss ilaç olarak içersen çok kötü yapıyo canım ben direk uyuyodum 1 saat sonra elimde olmadan ama fitil olarak kullanınca etkilemiyo.
kitapkurdu Valsss dediğim gibi gece yatarken alıyorum 29.haftam bitmek üzere daha yan etkisini görmedim. İlacım da bitti çok şükür artık içmiycem. Darısı başına inşallah
Ilkanne03 Valsss bn porogestani hep yutttum fitil olrk almadım ve düşük tehliken mi vardı hem iğne hem fitil verdiler
Valsss Ilkanne03 sadece lekelenmem oldu doktor bakti ultrasondan kalp atisi cok sukur yerindeydi gelisimide iyiydi tedbir amacli verdi ve uzan surekli dedi
CananAkdag Valsss 1 tanesini gece uatarken at o sorun olmaz da diğerini sabah at yat 1 saat falan çabuk eriyen bişey vücut ısısında ama fitil olarak kullanılması ağızdan alınmasından daha etkili
Valsss CananAkdag aynen duymustum daha etkili oldugunu.sabah esim ise gidince alirim uyuyorum tekrar zaten oyle kullanirim insallah
Ftmnrr Valsss canım bu ilaç tek çeşit bende başladım doktorum fitil olarak kullanmayı dene ama dilersen agızdanda alabilirsin dedi iki ihtimalide sundu ikiside yeterli etkiyi gösteriyor dedi
tugce67-67 Valsss bir haftaya düzelir canım korkma 👍🏻Yani sorun ne kadar büyük bilmiyorumda baya iyi bir ilaç 🤗benim iki defa oldu kanamam fitil sayesinde durdu hep .düzenli kullanmaya dikkat et sen 👍🏻
ToprakAras Valsss benim kanamam 1 gün sürdü ara ara onun dışında olmadı ama ilaça devam ettirdi doktorum 4 aylık olana kadar sen ilacını kullan korkma canım.
Ilkanne03 Valsss bnm bildign kanamam oldu sadece iste porostan verdiler ama günde birtane ictim normaldede dusk tehlikem vrdi 2 dusk yaptim satn bununda ihtimali yuksektu ama cok sukr gayet iyi suan
Nurunilkmucizesi Valsss doktorlar yarim saat bir saat yatin diyor biraz geri gelebilir korkma alacagini aliyor. Güzel yatay sekilde ittir vajina kayganligiyla gidiyor alişirsin bir kaç güne ❤️
tugce67-67 Valsss canım ben sabah akşam koyuyordum vaktim varsa yarım saat yatıyordum .zaten fazlalığı her hâlukarda akıyor ama bana çok iyi gelmişti fitil ve iğne inşallah sende hemencecik düzelirsin🤗
Mrymylmz Valsss bir saat kadar uzanman yeterli her halukarda içerideki görevini görüp akıcak zaten canım bende kullanıyorum
Valsss tugce67-67 kullanicam tabi cok korktum bide onceden bir dusugum var😞sadece lekelenme oldu o kadar cok sukur kalp atisi gelisimi yerindeydi