Valsss Sabahtan beri belim agriyodu aksam kahverengi lekelenmem olmustu hastaneye gittik progestan igne ve progestan fitil verdiler fitili sabah aksam kullanmam lazim fitili kullandiktan sonra ne kadar sure sonra kalkmam lazim?
Nurunilkmucizesi Valsss yarım saat kadar dinlen. Sonra zaten wc ihtiyaci falan geliyor ben bir saat kadar uzanıyorum .
Hulyaawc Valsss Bende bu akşam ilk defa kullandım apandisit ağrısı gibi bi ağrım vardı geçmeyen 2 saat kalkmadım,kalktığımda hiç bişi kalmamış erimişti,bir saat filan kalanlar kalktıklarında kayıp düştüğünü söylüyorlar geri kalanının.Ağrım da kesildi 🙏🏻🤷🏻♀️
Zeynepbzp Valsss 6 aydır düzenli kullanıyorum gün içerisinde dışarıda falan olabiliyorum yatmam gerektiğini de söylemedi doktorum öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum
Nurunilkmucizesi Valsss doktorlar yarim saat bir saat yatin diyor biraz geri gelebilir korkma alacagini aliyor. Güzel yatay sekilde ittir vajina kayganligiyla gidiyor alişirsin bir kaç güne ❤️
Ebrudere Ne yaparsan yap bir kısmı geri çıkıyor ilacın sonrasında ama 1 saat kadar yat bence en azından vücut alacağını alsın.
kitapkurdu Valsss ben ilk hamileliğimde fitil olarak kullandım gece yatarken ama yarım saat ayaklarımı kaydırıp yatıyordum. Ondan sonra uyuyordum. Ama ikincide doktorum içmemi istedi
kitapkurdu Valsss dediğim gibi gece yatarken alıyorum 29.haftam bitmek üzere daha yan etkisini görmedim. İlacım da bitti çok şükür artık içmiycem. Darısı başına inşallah
Mrymylmz Valsss bir saat kadar uzanman yeterli her halukarda içerideki görevini görüp akıcak zaten canım bende kullanıyorum