Handeaslan613961 Kızlar bana doktor regemesis max verdi bu ne işe yarıyor vitamin sanırım ? Aslında pek ilaç içme taraftarı değişim ilk gebeliğimde de fazla içmedim 😂
Asena Handeaslan613961 bende Türkiye’de muayene olduğumda o ilacın aynısını yazmıştı doktor ve ben bir kutu daha fazla aldım yurtdışında olduğum için ve hergün düzenli olarak kullandım endişe edecek birşey yok canım vitamin takviyesi ☺☺
SemihenayArslan Handeaslan613961 bende kullanıyorum canm . Balık yağı demişti doktor cok yararlı bebek için. Bende kılo yapmadı 😌
Aysegulll Handeaslan613961 ben 6 ayda 8 kilo aldım gece uyurken attım ondan mı aldım bilmiyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Handeaslan613961 Asena ay tamam o zaman canım ben ilk gebeliğimde decavit kullanmıştım ondan garip geldi
Smile Handeaslan613961 kızlar decavit beni bugün kusturdu ne olduğunu anlamadım öyle bir etkisi var mı ? Çünkü ben normalde 15. Haftama kadar hiç kusmamıştım 🤷🏼♀️
deletedmom211 Smile kesinlikle katılıyorum canım bugün bende kustum ve çok büyük küçük dilime değiyor kötü oluyorum
Demirgonca Balık ye tabi ki fakat balık yağı kapsülü ile desteklemende fayda var Efa Mom tavsiye ediyorum piyasadaki en iyi vitaminlerden biri diyebilir ayrıca calsiyum takviyesi de mutlaka yapmanızda fayda var
Damla________ Handeaslan613961 bacıms banada önerdi b tane omega ocean kullanmadım balık yiyorsan ne gerek var