hulya-68 Korkulacak birşey yok canım ilk çocuğumda bende de olmuştu doktorum baharatı özellikle tuzu hayatımdan çıkarmamı istemişti bol sıvı al birde vücudunda tuz tutan yiyecekleri tüketme demişti kızım 42. Hafta zorunlu sezeryan ile dünyaya geldi
-deniz- Nzziss evet normal yaptım 3200 doğdu. Bende 33te bebek doğum pozisyonu bile almıştı erken gelir diyorduk ama öyle olmadı. İçi ferah tut korkma sen yemene içmene devam et
Meleyke97 Cgdmbln evet oyle bosey deyildi kilodam kala bilirmis bebek Insallah vaktinde Saglikli dogar bebeyim(
Aslannn Arkadaşım da vardı plesenta yaşlanması 36+4de zorunlu sezeryan yapılmıştı bir hafta kuvezde kaldi bebegi cikmisdi sonrada...bu arada arkadaşım sigara içiyordu doktoru sigaraya bağladı bu durumu
Meleyke97 Aslannn yoo ben hic kotu aliskanliklar kullanmadim cok Şükür hic bi zaman.Insallah iyi oluruz bizde
Cumaserife Meleyke97 youtubta kağankocatepe anlatıyır canım iyice dinle korkma birazcık erken doğmak zorunda kalır sadece 31 32 haftalık olmuş zaten birşey olmaz inşllh
Nzziss -deniz- çok iyi doğumuş maşallah. Benim bebegim de 30. Haftadan beri çok düzensiz kilo alıyor. Bir hafta çok iyi almis oluyor diğer hafta almamis oluyor. Bize plasenta yaşlanması demedi doktor ama yine de bu durum can sıkıyor. 3 kilo olsa diyorum doğana kadar.😞
-deniz- Nzziss bizde de durumlar öyleydi kg problemi oldu sizdeki gibi. Muz ve süt fazla tükettim onun dışında ekstra bi şey yapmadım.
Nzziss -deniz- ben de bol bol yemeye çalışıyorum ama ne kadar etkili oluyor bilmiyorum. Az kilo alıyor diye sezeryan önermediler size dimi?
Nzziss annesininpirensesi bizi doktor takip amaçlı 3 günde bir çağırmaya başladı. Bir gittiğimizde 2530du 3 gün sonra 2580 3gün sonra 2730a fırladı sonraki 3 günde ise 2800 ancak olmuştu. Yani düzensiz canım. Doktor da sezeryan önerdi düzgün beslenemiyor diye. 2 gün sonra tekrar çağırdı kontrole ama gitmedim strese giriyorum diye
annesininpirensesi Nzziss kilosu iyi canm benim ki 1900grm sezeryan gunu verecek banada ama kala bildigi kadar bekletcem anne karninda diyor her persembe gidiyorm kilosu 2kilonun ustunde olsa amaliyata alcak ama zayif diye bekletiyo suyumuz az bizimde gelisim geriligide var iki hafta
-deniz- Nzziss hayır önermedi doktorum normal doğum taraftarıydı başta 2 haftada 1 kontrole gidiyordum daha sonra haftada 1 gitmeye başladım.
-deniz- Nzziss 36. haftada da suyum biraz azalmıştı dr havuç suyu önerdi onu bol bol içtim. Suyu arttırmadı ama daha sonra azalmada olmadı. Bunu da öğünlerine ekleyebilirsin inş gerek kalmaz da önceden tedbir almış olursun.