Dilekk Kızlar beşiğimiz sağlanmadığı için bir tane sallanabilen ana kucağı almak istiyorum gündüzler salonda mutfakta yanımda falan taşıyabilicem elektrikli sallanabilir kullanışlı bişey varsa tavsiyeleriniz çok memnun olurum 😍 çok pahalı olmayan bide😊😘
dorukayra Dilekk canm ben e bebekten baby Plus 3 pozisyon olan ana kucağı aldm geldi çok güzel kalitesi falan hem oturma pozisyonu hem yatak oluyor sallanıyor bide ama titreşimi yok bakablrsn
ggzmkrcc Dilekk canım ben joie serina aldım ebebekten indirimdeydi subat ayında 640 a aldım elektrikli arkadaşım tavsiye etmişti
Ozteber Bebekte gördüm bi tane 600 tl pahalımı gelir bilemedim arkadaşım aldı cok memnundu bende almayı düşünüyorum
Dilekk Ozteber markası ney acaba en fazla 500 liralık bi bütçe ayırdım ama güzelse eğer 100 lira daha eklerim napayım
Dilekk dorukayra tiny love gibi mi. Bende elektrikli olursa sallanmak isterse eğer ben iş yaparken açıp sallanırsa daha iyi olur gibi geliyo ama bilemedim 🙄
dorukayra Dilekk ona benziyor canm sadece titreşimi yok sallanıyor ama ben 220 ye almstm indirimden şuan 320 civarı galiba takip ediyorum ara ara
Ozteber Dilekk 15 kg kadar taşıyo ben ilk 6 ay sandım vazgeçmiştim de aynen tak fise sallasın müziği fln var banada ablam alıcak o başka bi model baktı sadece titreşimi vardı 500 tl bu en azından saklaniyo diye 100 tl daha verip onu almak mantıklı geldi
Dilekk Damla35 çok teşekkür ederim tavsiyesiniz için😍💕 ama biraz pahalı en fazla 500 lira bütçe ayırdık ona🙄
dorukayra Dilekk evet cnm fiyatı da iyi diğerleri braz pahalı zaten 1 yaşına kadar kullanablr galına onun için o kadar para vermeye gerek duymadik bz buda aynı gibi zaten yine siz bilirsiniz tabi biz memnun kaldık
Ozteber dorukayra otomatik sallaniyomu sizin dediğimiz ben hangisi olduğunu anlayamadım bakamadım da bende bakiyim bi😊
dorukayra Ozteber kendiliğinden sallanmiyor canm ayak kısmından ayarı var yapınca sallanıyor sallamak istemiyosanz sabit te duruyor baby Plus 6 farklı pozisyon olarak geçiyor cnm
Ozteber Şimdi gördüm ama sallama Sadec e elle oda oyalayabilir yani is yaparken sallanmak isterse diye korkuyorum da
dorukayra Ozteber ben sallamaya alıştırmak istemiyorum aslında bu ikinci bebegim nasıl. alıştırrsan öyle gdyor gerçekten oglumdq sallamstm zor oluyordu bunda sallamak istemiyorum insalah sallamadan alışır miniğim 😊
Ozteber dorukayra ay hayranım oyle buyutenlere ablam çocuğu yatağa bırakıyo uyuyo ole alışır diyo banada ben nazil yapabilirim bilmiyorum 🙈
Serenmaras 4 moms mamaro yu tavsiye ederim yorumlarını okudum çok memnun kalan var 5 adet sallama pozisyonu var anne karnında ki sesleri var bebeği rahatlatıyor araştırınca derim 😊😊
Ozteber Serenmaras 1.500 tl ama bence fazla pahalı o anne karnındaki seste beyaz gürültü diye geçiyormuş onu indirip dinletiriz en kotu ya hayalim 4moms ama pahalı bana gore😑
dorukayra Ozteber benm kuzenim hep öyle büyüttü çocuklarını bende o şekilde salamadan alstrmak istiyorum bakalım basaririz inşallah 😊😊
Ozteber Serenmaras teşekkürler benimde hayalimdi o da bayan en fazla 500 tl bütçe ayırdım demişti ondan öyle yazdı yanli s anlamayın lütfen yoksa azcık daha ucuz plsa burda almicak bi kisi yoktur 😍