1989-- RuzgarsMommy onlari bayagidir kullaniyorum aslinda ama hafiften kiloda alman lazim diye ustune basa basa dedi sütlü tatlilara yonelmemi soyledi
Berivan47 1989-- 18 +4 olduk hala midem bulanıyor buna ne diyeceksınız birde bademcık tası diye bişey cıktı bende ıyıce bulanıyor😔
DilekBodurr 1989-- kaç haftalıksın canım benim de bugün genital ağrılarım var hafif yürürken zorlanıyorum biraz
Rananur Berivan47 ilk bebeğin erkek olması güzeldir benim de oğlum var erkek çocuğu anneye çok bağlı oluyor 😊😍
1989-- Berivan47 yaa cok gecmis olsun benim 14. Haftada kesildi ara ara tekrarliyor ama eskisi gibi degil :( o nasil bisey ilk defa duydum
Senarslanceliktas 19 haftalık olduk 5 kilo aldım erkek bebeğim bebek hareketini hissetmeye başladım ama 1 gündür hissetmiyorum temizlik yaptım o yüzden mi oldu acaba çok korkuyorum inşallah uyuyodur bişey olmamıştır
Hatice-29 Rananur amin inşallah sağlıkla gelmelerinden başka bir şey dilemiyorum ama içimde hep bi tedirginlik var rabbim hayırlısı neyse onunla karşılaştırsın
Pamuk123 Rananur 17+2 yiz bizde 2 gün önce gittim cinsiyet netleşti kızım oluyor inşallah 172 gram 16 cm dedi doktorumuz biraz zayıfız sanki sizinkilere göre sağlıklı olsunlarda minnoşlar yeter vallahi bende toplamda 2 kg aldım oğlumda şu döneme kadar 6 kg almıştım bile 😂😊
1989-- DilekBodurr 18 haftalik olduk bugun doktor normal gerilme yasio orasi dedi benimde cok fazla gece yatarken oluyo bacak arama yastik aliyorum :( sen kac haftalik oldun
Aysenurr1 Rananur bizde bugün 17 haftalık olduk 💗 15+2de kız dedi doktorumuz salı günü yeniden gideceğim kesinleştirmek için inşallah aynıdır o zaman soracağım kilosunu boyunu😍 gelişim normal demişti en son.5 6 kilo aldım ve hareketini daha hiç hissetmedim😊
Rananur sule-0606 Rabiaili Aysenurr1 maşallah hanımlar herkesin süper gidiyor inşallah böyle devam ederiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza😊😘
Merveyunus31 Rananur 15. Haftaligiz bizde 13 haftalıkken öğrendik erkegimiz yolda ❤ ben sadece 1 kilo almışım 😂
Merdgn 17+1 ben de 6 haftalıktım öğrendiğimde ve 4 kilo aldım ☹️ Zaten kilolu hamile kaldım çok korkuyorum 😣 Oğlumuz olacak inşallah 👶❤️
sule-0606 Berivan47 2 haftadır hıssedıyorum kızım cok sakındı karnımda nadiren oynardı maşallah oglum hareketlı olacak gıbı hıc durmuyo
1989-- DilekBodurr bendede var galiba gecmeyecek bu bebegin cinsiyeti ne acaba canim ya erkrk bebekler daha cok kasik ağrısı yapio deniliyor