Minelimmm Rananur bende kiloya hasret yaşıyorum yeminle inşallah 90,100 kiloyla dığuma giderimmmmm de kilolu halimi görürüm çok merak ediyorum😍😍😍😍
RuzgarsMommy Tugceeeky Kuruyorsun canım sürekli nemlendir kendiini bebe yağı zyetinyagi hindistan cevizi falan sür cok sicak duş alma ama döküntü olursa doktoruna söyle
Yaman Caglaaa14 devleti bilmiyorum benim tüp bebek ozel muayenesi var kendi doktorum ayarladı özel hastaneden cnm
Hatice-29 17+5 haftalığız ikiz cinsiyetlerini salı günü ayrıntılı ultrason da öğrenicem inşallah 7 kilo aldım
Rananur Hatice-29 maşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 😍 ikiz deyince biraz burkuluyor içim 😔 benimde ikiz de ama biri gelişmedi kese olarak kaldı doğumda o da düşecekmiş garip bir duygu ama Rabbim birine sağlık versin nasip değilmiş
Hatice-29 Rananur amin inşallah sağlıkla gelmelerinden başka bir şey dilemiyorum ama içimde hep bi tedirginlik var rabbim hayırlısı neyse onunla karşılaştırsın
1989-- RuzgarsMommy evet ama benimde bu aylarda artik kilo almam lazimmis yoksa bebegin ilerde obezite olma ihtimali artarmis o yuzden kizdi
RuzgarsMommy 1989-- çok ilginç 6 ilk defa duyuyorum bende 1 kilo aldım cocuk zaten senin vücudundaki vitamin depolarindan besleniyor sende eksilmeye başlayacak yakında vitaminlerini demir kalsiyum magnezyum bunlari kullan mutlaka
1989-- RuzgarsMommy onlari bayagidir kullaniyorum aslinda ama hafiften kiloda alman lazim diye ustune basa basa dedi sütlü tatlilara yonelmemi soyledi
Deryadgm 17+4 şuan 16+6 da gitmiştim cinsiyeti erkek 182 gram dedi, ben 5 kilo aldım 12 sene üzerine tüp bebek ile gebe kaldım sonsuz şükür Rabbime🤲🥰
Deryadgm SekerMerve bende 17 haftalığım benimde ilk gebeliğim 12 sene sonra bizim de oğlumuz olucak 🤲🥰
sule-0606 Berivan47 2 haftadır hıssedıyorum kızım cok sakındı karnımda nadiren oynardı maşallah oglum hareketlı olacak gıbı hıc durmuyo