Kr_pinar Rbidrmz evet aynıyız ☺️ Sezeryan olacak heyecan ve karmaşık duygular var inanamıyorum hala 🙈 sizin normal mi
Gldane Rbidrmz yok canım benim ikinci hamileliğim kızım 3 kilo doğdu isteğe bağlı olarak sezeryan oldum normalden korktum diyebilirim ama keşke bir deneseydim dedim buda kızım 4 aylıktı hamile olduğumu öğrendim tekrardan şimdi pazartesi günü doğumum var
ozgens Gldane yaa benimde kızım 6aylıkken hamile kaldım. Benimde 9 Mart Doğumum . Zorlaştı mı size de hem hamilelik hem bebeğe bakmak
Irmakkkk Carcopcarbilis sezaryen olduğunda kaç günlük olacak yani ? Ben de gün aldım da vicdan yapıyorum biraz bebek hazır değilken mi çıkarıyoruz die
Carcopcarbilis Irmakkkk 39 olacak 🙈 doktor son ana kadar beklemek istiyor nasip ama tani bebiş me derse
Masal78 Teacher42 son 13 gibi bişey kaldı planlı sezeryan olduğu için 38+0 da istedik şuan 36+1 iz 😍🙏❤️
Carcopcarbilis Meryemclskn benimde fizikemde ruhende çok yoruldum ama artık nasip cennet boşuna verilmiyor 😕
Snygrl 37+6 olduk normal doğum bekliyoruz cuma günü kontrolüm de doktorum eli kulağında heran gelebilir dedi ara ara düzensiz sancılarım oluyor inşallah daha fazla bekletmez çok heyecanlıyım 🤰🏻👼🏻🤗🤗
Rbidrmz Kr_pinar hayır bizimde sezeryan olucam canım spinal olucam baklm ilk hamileliğim ve çok korkuyorum 🙈🤰🙄❤
Elvanyldz Teacher42 benimde tam 31 günüm var ama doktor banada doktor 20-21 mart dedi 16 martta son kontrolume gidicem bakalim ne diycek cok heycanli