Htcsmt Teacher42 14 günüm kaldı uygulamaya göre ne zaman gelir bilmiyorum dün geceden beri adet olacakmış gibi sancı var karnımda doğum belirtisi mi bilmiyorum 🤔
Eda_sahra_yaman Annece aynen benim de sezeryan . Kızım var bir de o da seseryandı bu ikinci olacak bakalım . Ama dediğin gibi korku heyecan hepsi bir arada .Allah yardımcımız olsun inş 😊🤲🏻
Nurhan54 Rabiaa17 evet bir haftadir ginde bir kac kez giriyor ama duze li degil nide 3. Dogim dha 4 aylikken dr erkn gelir dmeisti bide karnim cok asagida yani kasacasi bu bebi muhtemeln erken dogacak bakalim hayirlissi
Gldane Rbidrmz maşallah canım ben 36 da gittim aldım günümü ama hangi haftaya geliyo bilmiyorum 🙈o zaman 3300 dü boy 50 cm Di ama 2 hafta önde gidiyormuş o yüzden canım
Rbidrmz Gldane ilk hamileliğinse 4 kilo olunca dr lar sezeryan diyor ben de normal dogum istedim ama olmadı kilolu olsa dert zayıf olsa dert 🤭🤣
Dilara_ee 10.03.2020 nasip olursa🥰hem gelsin istiyorum bebeğim. Hem azcık tedirginlik var. 😀hayırlısıyla sağ salim kavuşalım inşallah🤲
Gldane Rbidrmz yok canım benim ikinci hamileliğim kızım 3 kilo doğdu isteğe bağlı olarak sezeryan oldum normalden korktum diyebilirim ama keşke bir deneseydim dedim buda kızım 4 aylıktı hamile olduğumu öğrendim tekrardan şimdi pazartesi günü doğumum var