[silindi] Frdugr0212 ay inşallah 😂 bu duruma alışıp bebek doğduktan sonra da pasaklı pasaklı gezmeyiz umarım tek korkum o 😅😅
Frdugr0212 [silindi] hahahahah o zaman da bebekleri bırakıp 2 dk da zorla duş alırız rahat uzun duşlar hayal oldu sanırım 😂😂😂
SbnmTlg Ben normalde de her gün duşa girerdim. Şimdi de aynı duşa girip sıcak sudan hiç çıkasım gelmiyor. Şimdi bunu yazarken bile canım istedi 😂 Karnıma da tutuyorum suyu hatta okşuyorum kızımı suyu sevsin diye 😄
NurseB Frdugr0212 valla hamilelikte duş konusunda bana bi üşenme geldi önceden her gün duş alırdım şimdi en fazlası gün aşırı, bişey olmasından değil de bana üşenme geldi bi😂
Frdugr0212 NurseB hahaha bacım seninki tembellik 😜😜😜😘😘😘havalar da soğuk ya insan ondan da girmek istemiyor
58_edaygmr_58 Frdugr0212 saçmada değil aslında bebişini düşündüğün için öyle🌸😉 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
010795 Frdugr0212 aynen öyle sıcak su ile duş alınmaz 😇 ılık olmalı ılık su da soğuk degil zaten kaynar olmadıktan sonra 😅
Frdugr0212 Deletedmom138 ilerleyen zamanlarda belki bende öyle olurum henüz cok yeniyim belki ondandır 🤷🏻♀️😂
Frdugr0212 Seymasezer hiç gelmeyecekmiş gibi o günler 😅 Rabbim bana da göstersin insallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin