010795 Frdugr0212 kendimi deli gibi keseletmek icin gün sayıyorum her gün duş alıyorm ama ılık sıcak suya hasret kaldım 🤣 1 ay sonra direk hamama 🥳
Frdugr0212 010795 olabilir ya birde bana sıcak suyla duş alma dediler ondan da aklıma yer etmiş olabilir bende aynı şeyi söylüyorum bitince kırklanıcammmm 😅😅😅😅😜
010795 Frdugr0212 aynen öyle sıcak su ile duş alınmaz 😇 ılık olmalı ılık su da soğuk degil zaten kaynar olmadıktan sonra 😅
Canselugr Frdugr0212 ben 2 gun yapmazsam rahatsız oluyorum mecbur yapmam lazım 16 hafta dayım ama sıcak suyla yapıuprum ınsallah bısey ol az ama soguk ya da ilık yapamıyprum
[silindi] Frdugr0212 bende aynıyım hatta o kadar zor geliyo ki eşime yalvarıyorum zavallım oda acıyo bana bebek gibi beni o yıkıyo inşallah bi an önce geçer bu durum😫 hamile kalmadan önce su kuşu gibiydim her gün girerdim şimdi 3 günde bir falan 😂
Frdugr0212 [silindi] aynen bende öyleydim şimdi zorla giriyorum bize tatlış anı olarak kalır insallah bu durum 😂
duygusm Frdugr0212 Ben de artık kesinlikle ertelemiyorum. Çünkü doğuracağım falan tutar, o dün duş alamadan hastaneye giderim diye korkuyorum 😄 ama ılık suyla duş alıyorum, yoksa bunalıyorum 😅
Frdugr0212 duygusm sen baya sona gelmişsin 😂 Kesinlikle rahat rahat Doğuma gitmen için almaya devam 👏🏻👏🏻☺️☺️
[silindi] Frdugr0212 ay inşallah 😂 bu duruma alışıp bebek doğduktan sonra da pasaklı pasaklı gezmeyiz umarım tek korkum o 😅😅
Sudenaz34 Kızlar size bisi soylucem yaaa 30+6tam doguma cok varmı en son doktor dedi mayısın sonu dedi
yaseminkslr Sudenaz34 ben 27+2yim şuan benimde mayıs sonu görünüyor doktorum 28 mayıs dedi sizin daha erken olabilir muhtemelen doktorunuz mu söyledi?
Sudenaz34 Kafam cok karışık yaa bide hurma yemeye basla dedi 2 gundur yiyorum erken degil mı bıtane yaslı Bı doktorum soyuluyor bana bunları
Frdugr0212 Sudenaz34 canım biraz erken gibi geldi ben 36 dan sonra doğum beklenmeye başlanır diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim
Snmdnz Frdugr0212 ayni durum bendede var canm resmen banyo yapmak iskence gibi geliyor niye bilmiyorum😊😊
Deletedmom138 Frdugr0212 bende aksine 3 günde bir duş alırdım şimdi her gün almak istiyorum almazsam rahat edemiyorum ☺️
Frdugr0212 Deletedmom138 ilerleyen zamanlarda belki bende öyle olurum henüz cok yeniyim belki ondandır 🤷🏻♀️😂
DamlaNur29 Frdugr0212 aynı ben diyodum herhalde bitek benim ama benim gibi olanda varmıs ben dusa girdim 5 haftalıktı leke geldi pembe ondan beridir korkuyorum girmeye
Nvn00 Misssimsek aynıyız seninle bende 19 haftaligim çok agirlastim her şeye üşeniyorum yoruluyorum dusa girmek işkence resmen 😂 kaç kilo aldin sen
yagmur2019 Frdugr0212 aslında anne duş alırken ılık suyu karnına tuttuğunda bebişlerin hoşuna gidermiş çok fazla uzun süre kalmadan sık sık ılık duş almak iyi gelir ☺️
Seymasezer Frdugr0212 son haftalarına girince istemesende hergün giresin geliyor heran hersey olur diye😂
Frdugr0212 Seymasezer hiç gelmeyecekmiş gibi o günler 😅 Rabbim bana da göstersin insallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Mrym80 Frdugr0212 aynen günde 2 kez duş alan ben hamilelik de korkudan mı zorlanmadan mı bilmiyorum 3 4 günde bir alır oldum ama şuan normal e döndüm artık birgün durup alıyrm 39 haftalığım belkide normal doğum olması için kendimi alıştırdım ondan zorlanmam geçmiş olabilir🤗🤗