Songulkaya 24+4 günlük olduk 😍 şuan hiç kilo almadım hamile kaldığım kiloda duruyorum. Ilk aylar mide bulantisindan 3 kilo vermiştim sadece onu geri aldım 😁
Tugbacolak Yaman 30 haftalıgız suan 63 kıloyum 13 kılo aldım sınırdaymısım doktorum fazla oldugunu söyluyor
spiker_anne Mertarasinannesii nasil yani soruyu anlamadim ? 79 kilo ile hamile kalmistim hamilelikte epey zayifladim en son biraz kilo aldim 75 kiloyum daha fazla istesem de alamiyorum zaten bu sekilde🌸
spiker_anne Zerrinmesut19 yok hayır dogru yazdim 79 ile hamile kaldim zayifladim son 4 haftadir da 75 kiloyum🌸💙
Kdzeregli Gnleymn 24+4 7 kilo aldım 🤗 anlamadığım nokta herkes nasıl aynı kiloda kalmış çocuk eşi suyu bunlar da kilo 😂 hayır hiç mi acıkmıyorsunuz bacım😂 20li haftalardan sonra hızlanıyor açıkçası kilo alımı 🤷🏼♀️😂
Neslihan__33 Kdzeregli Bunu ben de anlamadım bir türlü sorunca herkes manken gibi mübarek dışarda öyle görünmüyor hamileler 😂
ruveyda98 Kızlar size hayran kaldım ne kadar dengeli beslensemde vücudum kilo almaya elverişliymiş galiba evlendiğimde 48 kiloydum üç ay sonra 53le hamile kaldım şu an 67 kiloyum ve 24 haftalığız 🤰
Sumeyye19112 ruveyda98 valla aynı şeyi düşünmüşüz ☺️ herkes ne güzel kilo almamış. Bende 53 ile hamile kaldım suan 65 im. Ve 30. Haftadayız😅
Gamzedngdn Gnleymn 22+4 haftalık hamileyim 69 ile hamile kaldım 72 kilo oldum 🤣 hatta bu ara 72 kusurlarda çıktığı da oluyor 😂