198723 _defnee Valla canım benim tam bi ölçüm yok yaklaşık 3-4 litre yapıyorum bi kase vişne difrizden 3 kabuk tarcın 5-6 karanfil kaynatıyorum ayrı bi yerde 2 avuç kadar nar çiçeğini demliyorum hepsini süzüp karıştırıyorum şekeri damak tadına göre ayarlıyorum çay kaşığı ucunda da toz zencefil yada varsa taze bi iki dilim atıyorum rengide tadı da kokusuda muhteşem oluyo
Ruyaninprensi _defnee yaptırdım drrken biz aldık lokman hekimden taş şeklinde 40 ımda akrabamiz kaynatti keskin tadı var kimine acı gelio zevk meselesi ben baya içtim iyi geldi
Suzan_arslan _defnee benim damak zevkime hiç uymuyor lohusa şerbeti.bi yerde geri çevirmemek için içmek zorunda kalmışrım..allahtan minik bardaktı.midemi bulandırıyor.o yüzden ben yapmadım.gerekli görmüyorum açıkçası.tabii tercih meselesi.
_defnee Suzan_arslan Ben hiç içmedim denk gelmedi. Demekki tadı bayağı kötü oluyor. Bende geleneksel biri değilimdir çok ama. Sütü arttırıyor falan dediler ondan yani.
Crescent96 _defnee Ben doğuma gitmeden bir gece önce yaptım hastaneye gelen herkes tarifini sordu.☺️ Tarifi burdan aldım https://www.nefisyemektarifleri.com/lohusa-serbeti-1334809/
_defnee sonsuzask İşte hani nasıl bişey yapılmaz aslında ama yapılsa da aman yaptım işte demek için gibi bişey
sonsuzask _defnee yok cnm ya gerçekten görünüm sadece,daha önce yaptım mi ilk çıktığında yaptım,ama hiç güzel değildi, limonata en iyisi gibi geldi bu defa bana,serinler millet 🤗