_defnee Nasıl yapılır?? Niçin ??? Gerekli mi?? Bilemiyorum?Çevremde süt arttırıcı diye çok öneriliyor?
Talentedmom _defnee hazırları aktarda satılıyor ama bana çok acı geldi içemedim misafirlere ikram ettim acı sevmiyorsan bence kendin yap istediğin gibi internette mutlaka tarifi vardır
Ozlmece22122 _defnee ben doğum yaptigimda gelen misafirlerime ikram ettim canım küçük bardaklarda oluyor pek tadı iç açıcı değil ama adet işte aktardan lohusa şekeri alıp kaynatiyorsun hazır olanları da var güllü lohusa şerbeti diye bulabilirsen tabi tercih meselesi tabiki dağıtmak ama benim etrafımda herkes yapar doğum yapınca dağıtır
ayseakcura _defnee internette var canım bende bilmiyorum arkadaşım önerdi içmiştim onun mevlüdünde çok güzeldi
_defnee ayseakcura Faruk güllüoğlunda normal şerbet gördüm şişede aldım az önce denicem Evde. Güzelse bundan ikram etmeyi düşünüyorum. Yani sormak istediğim. Lohusa şerbeti nin ayrı bir tadı mı var? Farklı özelliği
Elizvedeniz _defnee ben lohusa serbeti felan nedir bilmem doğum yapacağım hastane 10 kişilik birer bardak düşecek kadar sebille ikram ediyormuş hastanede olmasaydı yaptırmazdım valla🙄
198723 Aman ne gerek var taş maş ben buzluktaki vişne mı kabuk tarcın karanfil zencefil kaynatacam sonrası birazda nar çiçeği demleyip karıştırıp şekerde kattım mı mis süzüp şişelere doldurup dolaba koyarım herkese ikram ederim bence böyle daha hoş
198723 _defnee Hic acı olmuyo dengeli koyduktan sonra zencefil bazen çay kaşığı ucunda toz koyuyorum her ramazan bayram yaparım yani güzel oluyo
Ruyaninprensi _defnee yaptırdım drrken biz aldık lokman hekimden taş şeklinde 40 ımda akrabamiz kaynatti keskin tadı var kimine acı gelio zevk meselesi ben baya içtim iyi geldi