Mucizelerim2020 Merhaba kizlar 8 haftalik hamileyim ikiz gebelikmis 🥰 saglikli bir genelik icin napablrm ikisininde gelisimleri icin.
Mathteacher Mucizelerim2020 hayırlı olsun canım . Ne zaman öğrendin ikiz gebelik olduğunu ve bata hcg değerlerin nasıl arttı?
Fuliaa90 Mucizelerim2020 merhabalar bende 7+2 yım . Bugun 2. Kese gozuktu . Henuz içinde bebek var mı yok mu belli değil . Aileden geliyor ;) bakalım ne olcak. Sizin ilk gittiğinİzde mi belli oldu
Ozlmslm Mucizelerim2020 öncelikli size tavsiyem rahim ağzınızı düzenli olarak ölçtürün. Onun dışında muz,kaşar, pekmez, yumurta, peynir gibi gıdaları yiyin su için bol bol. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah
Twinksmom Mucizelerim2020 15 haftalık çift yumurta ikiziyiz bizde Biraz tehlikeli kendini sakın ağır bir şey yapma kanamam var dı biraz şuan daha sakin yaşıyorum Her gün yumurta yiyorum pekmez yiyorum su içiyoeum ama bazen canın istemiyor tost hamur işi de yiyorum çok takılma kendine iyi bak yeter 😊
Mucizelerim2020 Fuliaa90 ben 6+5 haftalikken gittim ilk defa iki tane kese göründü. Suan 8+2 yim iki kese 2 bebis cok sukur 🥰
Fuliaa90 Mucizelerim2020 benım ılk defa bugün gözüktü . Daha once hep sormuştum ama 😊 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
eryesil Merhaba bende 13 haftalık ikiz gebeyim 😍 Aslında yapmak gereken ikiz gebelikte aktiviteyi azaltmak ilk 3 Ay dikkatli olmak. Ben hopladım zıpladım gibi örnekler verecek olanlara kulak asma bence 🙂
Fuliaa90 Mucizelerim2020 bızım ailde var . Anneannmde. Teyzemın ıkı kızı var ıkısınınde ikiz kızları var😂 biz ailecek alışığız. Ama içi boş olma durumuda olabiliyormus. Haftaya goricez😊 ama ben hep risk olduğu doktora soruyodum bildiğim halde bugün ekranda iki tane görünce yine bir şok etkisi yaptı🙈
Hashasim2020 Ne kadar güzel ya ben de isterdim ikiz olsun valla 🤭 rabbim tabi önce hayırlı sağlıklı olanı versin ☺️ Ben 4 haftadayken bir kese göründü belki haftaya bir kese daha görürüm ne dersiniz 🤪🤪 rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip Etsin ben de 5 haftalığım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 😍
Hashasim2020 Fuliaa90 aslında var ailede de ☺️ Rabbim hayırlısını versin bir tane de olsa sağlıklı hayırlı olsun razıyım ☺️
Gizemveasya Yasın kac canım ve ilk gebelik mi 😍bende ikiz istiyorum Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip rtsin
Filiztugrul_07 Mucizelerim2020 hayirli olsun canim benimkilerden 24 haftalik oldu bir kiz bir oglum olacak allah izin veririrse bizde 12 haftada ogrendik insallah sag saglim eline alirsin😀😀
Mucizelerim2020 Filiztugrul_07 aaa cift yumurta ikizi mi hey masallah 🥰 benim tek korkum biri gelisirken digeri gelişmeme durumu var mi yada gelisim geriligi anormallik olma durumu var mi yani en korktugum bu