Mucizelerim2020 Ozlemmm06 bu arada asla yumurta yiyemiyorum cok deneme yaptim olnuyor kusuyorum.onun yerine ne yiyebilirm var mi bir fikriniz
Anurtrn20 Mucizelerim2020 onun yerine bol bol süt iç, ceviz, kaşar ye canım onlarda kilo aldırıyor bebişlere. Bende yemiyordum yumurta ama şimdi mecburen yiyorum
Anurtrn20 Bende 14 haftalık ikizlere hamileyim. İlk önce tek yumurta biliyordum ama öğrendim ki çift yumurtaymış 🥰
Fuliaa90 Anurtrn20 nasıl ogrendınız acaba neye gore belli oluyor bizim ailede hem cift yumurta hem tek yumurta var . Doktor bana cift yumurta dedi 7+2 de ogrendım ama emınde olamıyorum . 2 kese oldugu için sanırım oyle dedi .
Angel2 Fuliaa90 2 kese oldugu zaman cift yumurta oluyor 13 haftalik cift yumurta ikizlerine hamileyim
Anurtrn20 Fuliaa90 evet iki kese olunca çift oluyor ama bazen zar kalınlığı yanıltabiliyor. Mesela birbirlerine çok yakın durunca ve aradaki membran inceyse tek yumurta sanılabiliyor. Benim öyle oldu mesela
Fuliaa90 Angel2 kuzenım de de var oda tek yumurta olup sonradan bölünmüş olabilir dedi . 2. Kesede henüz bebek var mı belli olmadı ama hayırlısı olsun inşallah
hbg2507 Mucizelerim2020 yaaaa çok sevindimm canım benim bende çok isterdim ikiz gebelik benim eşimde 3üz olduğu için ama nasip değilmiş. Bol bol dinlen biyerlere uzanma sakın bol bolda su iç kahvaltını düzgün yap hayırlı olsun ❤️
Tugceuzuntopcu Mucizelerim2020 bol bol protein kalsiyum al canım etini sütünü yoğurdunu özellikle köy mahsulü olsun aksatma bunları. Yeşilliğini de aksatma tabi. Sağlıcakla al kucağına. 🌸