Kızlar 6 haftalık hamileyim dusuk riskim yok ailem uzakta oturuyor otobüsle 12 saat sürüyor. Cok bunaldım gitmek istiyorum sakıncası olmaz diye düşünüyorum tecrübesi olan var mi

AtaMommy aslında uçak daha tehlikeli inişler ve kalkışlar cok ani oluyor pat pat diye insani cok sarsıyor. Otobüste sonuçta oturuyorsun birsey yapmıyorsun

Zynbgvn hayır uçağın inişide kalkışıda otobüs gibi sarsamaz tüm doktorlarda hamilelere uçak yolculuğunu öneriyor bizim için en güvenlisi o

Doktorlar 2 saatte bi mola verip 15 dk yürüme ve ayakta durmanı öneriyorlar kan pıhtılaşmadı oluyormuş sanırım şahsi arabanızla gidecekseniz sorun olmaz bence ama yine de doktorunuza bi danışın

Zynbgvn 34. Haftadayım. Memelekette Doğum yapacağım için 3 gün sonra otobüs yolculuğu yapacağım. 7-8 saatlik bir yol. Bende çok endişeliyim. Doktorum yola çıkacağım gün muayeneye çağırdı. Muayene olup yola çıkıcam inş bi sıkıntı yaşamayız🙏🙏

Zynbgvn bende senin kadarken gittim 6saat felan kendi aracımızla dinline dinlene giderken bir sıkıntı olmadı 2gün sonra döndük eve geldiğimin sabahı kanamam oldu belki çok yoruldum ondan bilmiyorum ama dikkat et canımm ilk 3ay çok önemlii biz erken dödük belki o sarstı beni

Hamileliğin çok erken en önemlisi herhangi bir riskin yoksa otobüs yolculuğu yapabilirsin. Molalarda yürüyüşler yaparsın ve mola verilmediği zamanlarda ise ayak bileklerini hareket ettir bacaklarını kendine doğru ger. Genelde doğuma 10 15 hafta kala otobüs yolculuğu önerilmiyor.