Valsss ben ilk baştan beri Ağda ile alıyorum bir ara üşenip (açısından değil üşenmiştim 🙄) 3 4 kez jilet vurmuştum dehşet bir şekilde çıkıyor kıllar kalınlaşıyor, tahriş kaşınma yapıyor ve batıklar oluşmaya başlıyor . sonra kendi kendime dedim ki hiç gerek yok ağda hem azaltıyor hem de tertemiz alıyor. Sonra ağdaya devam ettim gerçekten hem inçe hem seyrek hem de uzun zaman sonra az az çıkıyor . Şimdi eldiven ile almaya başladım korkunç geliyor ama saten aldıkça uyuşuyor ve ağdanın kılları azalttığından daha çok azaltıyor ve çoook geç çıkarıyor gerçekten memnunum eli alışan insana komple her yeri ayda 1 saat iki günde bir 2 3 dakika jilet vuracağıma 1 ayda 1 saatimi ağdaya eldivene ayırırım daha iyi Zaten böyle yapın jiletten nefret edeceksiniz . Bir de hamam otu çar aktarlarda toz şeklinde arkadaşlarım komple temizliyor jilet gibi değil çok rahat ve çok çıkarmıyor diyorlar doğal birşeymiş biraz kokuyor ama bu da pratik hiç denemedim jilet yerine 5 6 tl ye hamam otu alıp (kullanılışı yazıyor internette ) deneyin hem pratik tüy dökücü gibi Zaten tüy dökücü kremlerin içinde de bu ottan var .