sehrinehasret Merhabalar ben İzmirliyim eşimin işi nedeniyle Hataydayım. Özel hastane mi yoksa devlet mi karar veremiyorum
Arzufahri sehrinehasret canm ben hatayliyim bence özele git derim özeldeki ilgi falan daha fazla antakyada mozaik hastanesi çok güzel ben oraya gidiyorum
Arzufahri svmlanne valla ümit zeteroğlu ben sezeryan oldum bebegim erken doğum oldu vefat etti dikiş izim bile çok belli değil ve çok agrım olmadi
Merveyunus31 sehrinehasret özele git ben hatayliyim ve orda yaşıyorum kirikhan bilimde çok iyi bir doktor var zeynep bilge keleş ben cokmemnunum çok tatlı ilgili çok bilgili bir doktor
Minikmucizr Arzufahri ben isknderundayım devlet hastaneleri Suriyeli dolu ve hijyen sıfır en iyisi özel palmiye hastanesine gidiyorum memnunum
MelekVeEmirin_annesi Devlet hastanelerini hic tavsiye etmem sen muaynedeyken oda da bi sürü başka hastalarda dilu oluyomus doktorlar yoğunluktan doğru düzgün ilgilenmiyomus bile ben defne hastanesinde raziye hocaya gidiyorum docent cok ilgili ve cok iyi tavsiye ederim
Kubranuri MelekVeEmirin_annesi bende raziye hanima gidiyorum ikinci hamileligim oglumuda onda dogurdum
aselmehtap MelekVeEmirin_annesi MelekVeEmirin_annesi bende defnede raziye hocaya gidiyorum bence en en iyisi o kesinlikle tavsiye ederim, şuan yurtdışındayım hamileyim ve burdaki doktorların ilgisizliğini gördükçe çıldırıyorum . Hataydada bi kaç doktor değiştirdim ama en iyisi raziye hoca hiç düşünmeden gidin derim
Hlya-krcbn Naze bende mozaik hastanesinde doğum yaptım hala kadın sağlıkları için orya gidiyorum aşırı memnunum şahsen