Doguma cok az kaldi nasip olursa. Tek bedende son haftalarimiz. Korkum su ki banyo yaparken ya da tuvaletteyken suyum gelirse anlamazsam diye korkuyorum. Sizce anlar miyim 😔 yani bazen sancidan once su gelebiliyormus ya. Ya farketmezsem cocuguma zarar gelirse diye korkuyorum. Son haftalar tekmeler havada ucusuyor vallahi minigimde😂😂 karnim yamuluyor resmen. 5 hafta 10 hafta derken 34 olduk cok sukur. Doktorum suan bi sorun görünmediğini normal doguma simdilik bir engel olmadigini soyledi😊😊😊

Benim de 34. Bir an önce doğsun istiyorum çok zor geçiyor. Sabaha kadar uyuyamıyorum pozisyon alamıyorum tüm gün evdeyim tek başıma dışarı çıkmaya korkuyorum vallahi ne zormuş 😔😔😔 her yerim ağrıyor mide yanmalarım da cabası

Seherkara mide yanması bendede cok fena ne yapsam geçmiyo artık🤦‍♀️Karnımda bi acı hissediyorum ben içten yara varmısta yanıyomus acıyomuş gbii sizdede oldu mu hiç

eylulay34 hareketlerinde azalma olur sanırım cnm suyu azalıyor olsa bende 34ü bitirdim yeni bi korku kapladı benide az kaldı galiba🤭🙈

Ben 35+4 oldum.her gün geziyorumen az 4 km yürüyorum.hareket edin bol bol.enerjik yapıyor insanı.

Aysealty benim de o şekilde. Gece uykudan uyanıp istifra ettirecek kadar çok yanıyordu doktorum ilaç verdi 😏

Seherkara aynen evde oturup uzanmaktan kemiklerim ağrıyor artık sersem gibi hissediyorum 34 e 3 kaldı bizimde

DeryaDemirali bel agrisi kotu yapıyor beni. Yurusem olmuo otursam olmuo yatsam olmuo. Napcam bilmiyorum. Allahtan az kaldi. Zamaninda gelsin de melegim ben raziyim bunlari cekmeye

Hanımlar bende 37 haftalık oldum şuan o kadar rahatım ki yanmalar geçti hafifleme var rahat uyku da uyuyorum 39 da Doğum var sezaryen ama mala bağladım neden böyle oldum hem korkuyorum hemde bebeğe bana bişey olacak gibi bi his var içimde

Kızlar bende 31 haftalık hamileyim bu haftadan itibaren çok zorlaniyorum hafif sancılar çıktı nstde İğneler serumlar haplar kendime geldim biraz banada bebeğime de dua edin bizde 34 35i görelim bugün doktorum kilosu iyi diye 36da doğsa bile yeter dedi

33 Haftaliğiz bizde rahmimde cok agrilar oluyor sizce normal mi 😕

Miniminilina bende 35+4 canım sancilarim çok fazla yorgunluk halsizlik biraz yürüdüm mu resmen kitleniyorum