Arkadaşlar merhaba 😊 ben normalde kahverengi akıntıyı gördükten sonraki günün sabahı adet olurum ama bu sefer öyle olmadı dün görmüştüm bugün olmam lazımdı belkide yine adet olucam ama herşeye ümit bağlıyoruz işte ister istemez. Böyle bişey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı ?
2 Mart günüm
Kahverengi akıntı
Mahbuss evt bnmde oyle oldu bn 1 hfta snra test ypmstm hamile ciktim 😊
Mahbuss benimde günüm 2 mart ama dün ilişki sonrası kanama oldu hala adetimin sökülmesini bekliyorum
Mahbuss peki bugun normal adet gününüz mü , bazen normal adete dönmesi birkac gun olabiliyor . Her adet dönemi de bir olmuyor canim 🌸
Busracetin 2 Mart adet günüm canım önceden böyle bişey olmazdı bebek istemeye başlayınca hep adetimden bir gün önce kahverengi akıntı gelmeye başladı ondan sonraki gün sabah hep adet oluyordum şimdi öyle olmadı ama dediğin gibi hepsi bir olmaz herşeye ümit bağlıyoruz ister istemez 😊
vuslatim34 hamile kaldığım ay bnm de ilişkiden sonra kanamam oldu hatta adetm erkene çekti demek ki fln dedm ama çok şükür gebeymişim o ay hem kanama hem lekelenme gördüm inşallah sende hamilesindir
Mahbuss bendede lekelenme oldu, adet olcam sandim cünkü bendede kan gelmeden leke geliyordu, gelmedi, 4. gün test yaptim ve hamile ciktim. Ben śokkk tabi. Suanda cok sükür 6 aylik hamileyim. Darisi insallah senin basina canim, istersen sende bi test yap 😘😘😊😊
Mommytobe2020 inşallah canım çok sağol dün test alicaktim ama vazgeçtim negatif çıkınca çok üzülüyorum eczane de uzak oyuzden gecikirse öyle yapayım diye almadım. Sende bebişin sağ Salim alırsın inşallah kucağına 😊
Mahbuss amin canim cümlemize nasip etsin insallah 😊😊😊😘😘
Tstnptt inşaAllah canım ama testlerim negatif rahim filmide çekilmiştim bu ay nasip..