Beyzagkk Busrasv ay bize de orayı çok övdü ama bira ters ve hiç bilmediğim bi hastane siz arastirdiniz mi iyi mi acaba ☺️ bir de fiyat olarak hastaneyi aradım farklı fiyat dedi doktor farklı fiyat söyledi kafamız karıştı dogrusu
Beyzagkk Burcucks yok erdemle anlasamamislar çok üzüldüm evimin dibi bildiğim bir hastaneydi fiyat olarak da makuldu ama anlaşma saglayamamislar ne yazikki
Cnn17 Sumru ataşehirde Soner doğanyılmaz var. Benim riskli ve iki düşükten sonra oldu gebeliğim bir sürü doktor gezdim Soner hoca gerçekten alanında çok iyi muayene ücreti de uygun
minikkuzucukcyprus Unique87 ben de mesajları okuyordum, kimse yazmadıysa avicenna nuran kıyak yazacaktım, siz yazmışsınız☺️Ben de nuran hanıma gidiyorum, Kaçıncı haftanızdasınız?
qusel Gözü kapalı drumuzu önerebilirim. Aile drumuz oldu yıllardır. Küçükyalı delta hospital faruk ziya saygı muayene ücreti 95 tl sgkli özel sigorta varsa daha az çıkabilir. Tahlil vs olduğunda aile hekimliğinde vs yaptieabiliyorsun kabul ediyor
Beyzagkk Burcucks son aya geldik artık doktor değişimi yapmaya tedirgin olurum. Medivia hastanesini tercih edeceğiz galiba ama nasıldır hiçbir fikrim yok
minikkuzucukcyprus Unique87 12+5, daha uzun bir yolumuz var hayırlısıyla. Doğum ücretini biliyor musunuz avicennanın?
minikkuzucukcyprus Unique87 12+5, daha uzun bir yolumuz var hayırlısıyla. Doğum ücretini biliyor musunuz avicennanın?
Unique87 minikkuzucukcyprus Hayırlısıyla Allah kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.. Forumda bir arkadaş paylaşmıştı 3500 sezeryan olarak hatırlıyorum normal 2000 veya 2500 yazmıştı sanırım. Ben net bilgiyi bir sonraki kontrolumde hastaneden alacağım
minikkuzucukcyprus Unique87 amin inşallah. Hmm anladım, ben de 1900 normal doğum diye okudum bir postta. Diğerlerini bilmiyorum tabi. Teşekkür ederim bu arada🤗