Busrasv Sumru daha önceden Erdem Hastanesinde çalışan Yasemin hnm var şuan muayenhane açtılar çok memnunum çokta memnun kalan duymuştum zaten o yüzden gönül rahatlığıyla gidiyorum doğumuda anlaşmalı hastanelerde yada kendi istediğiniz bi hastanede yaptırabiliyosunuz 😊
Beyzagkk Sumru ben çakmak Erdem de Yasemin hanım var ona gidiyorum çok memnunum. Ama şimdi kendi muayenesini açtı özel klinik haftalarıni madur etmemek amacıyla aynı fiyattan hizmet veriyor hem de özel klinikte muayene olmuş oluyorsun ☺️ tavsiye ederim ben çok memnunum Yasemin hanimdan gerçekten ilgili bir doktor
Yusufun_Annesi Ümraniye santralde sibel açıkalın , özel muaynehanesi var .. doğum için bir kaç hastane sunuyor.. ben ve ailemden bi kaç bayan olarak çok severiz kendisini.. size de tavsiye ederim
Unique87 Sumru Ataşehir Avicenna Dr. Nuran Kıyak. Mükemmeldir canım doktorum ❤️ memnun kalırsınız kesinlikle
minikkuzucukcyprus Unique87 ben de mesajları okuyordum, kimse yazmadıysa avicenna nuran kıyak yazacaktım, siz yazmışsınız☺️Ben de nuran hanıma gidiyorum, Kaçıncı haftanızdasınız?
Busrasv Burcucks yasemin hnm var kendi özel muayenehanesi var iletişim bilgilerini atarım eğer isterseniz ben 8 aydır ona gidiyorum çok memnunum :)
Beyzagkk Burcucks ben çakmak Erdem de Yasemin hanım var ona gidiyorum çok memnunum. Ama şimdi kendi muayenesini açtı özel klinik hastalarinıni madur etmemek amacıyla aynı fiyattan hizmet veriyor hem de özel klinikte muayene olmuş oluyorsun ☺️ tavsiye ederim ben çok memnunum Yasemin hanimdan gerçekten ilgili bir doktor
Busrasv Burcucks sizin tercihinize bırakıyor etraftada Medipol, medicana, afiyet hastanesi de var bize Medivia hastanesini önerdi orayı düşünüyoruz.
Emirsedda Sumru hisar çamlıca hastanesi umut hanım canım çok memnunum ben avrupa yakasındayım oraya geliyorum doktorun ilgisi bilgi vermesi çok güzel ☺️
Ayyucebanu Ümraniye için çamlıca medipol ayşe kavasoğlu ve elif malçok en çok tercih edilen iki isim öneririm