Hahhsueoe Merhaba Kızlar pazartesi detayli ultrasona giricem bebek çok net gözüküyomu acaba detaylida ona göre kayınvalidemde gelicek benimle görmek için🥰
Feridearslantas1 Hahhsueoe Canm ben devlette yaptirdim detayli ultrasonu normal ultrason gibi siyah beyaz zaten hemen soyluyor ultrasona bakarken bi sikintisi varmi yokmu diye 1 gun bekleme felan yok
duygusm Hahhsueoe detaylı ultrasonda daha çok bebeğin iç organlarına bakılır. Resimler de öyle olur. Kayınvalidenizin umduğu şekilde görmeme ihtimaliniz yüksek. Normal randevuda yüzünü daha çok gösteriyor doktor.
Rbidrmz Canım normal ultrason gibi görünüyor bir farkı yok organlarını gösteriyor ama anlayamıyorsun tabi 🤭 sadece yapan görevli anlatıyor size 💜
Rbidrmz Hahhsueoe evet canım 15 dk içinde rapor veriyorlar sonr dr bakıyor onaylıyor zaten ordaki görevli bir sıkıntı yok büyük ihtimalle diyor ama özele gidiyorum ben belki devlet hastanesinde bir gün falan bekleniyor olabilir 🤗
hilal_yener Hahhsueoe götür götür keyifli izlemeler çok güzel oluyor yarım saat 45 dk boyunca izliceksin bebeğini
hilal_yener Hahhsueoe anaa baştan söylesene devlet diye devlette 5 dk boyunca tutuyo seni içerde bi sağ kasığına bakıyor bi sol tarafına bitti gitti bebeğin hiçbirşeyini anlamıyorsun görmüyosunda ben özel sandım
hilal_yener Hahhsueoe hayır ya kim diyor onu özelde duruyorsun 45 dkka boyunca yarım saat boyunca ben özeldede girdim detaylıya devlettede bilen biri olarak söyledim
bskulku hilal_yener beni 1 saat kadar tuttu doktorum. Bebiş kafasını göstermedi bir türlü. O konuda şanslıyım galiba.
Hahhsueoe hilal_yener hımm anladım özelde çok pahalı normalde özele gidiyorum ama tahlılleri devlette yaptırıyorum
hilal_yener Happpm nasıl oluyor o burda kim özele giderse gitsin yarım saat 45 dakika sürüyor ne kadar para verdiniz ?