Rabia-22 Yamanyigit sakın kaşımaaa!!!! sakınnnn!!! benım arkadasm yenı doğum yaptı çatlaklarını çok kaşımış uyuz hastalıgı gıbi tüm vucudu bakılamıcak türden kabarmış ve gecmıo.sakın kaşımaaa.doktoruna sor bişiler versın kaşıntı gıderici.
Yamanyigit Rabia-22 sordum vazelin yada bebek yağı kullan dedi hiç biri fayda etmiyor çok kaşınıyor ve çok kötü görünüyor ve daha çok da çatlamaya meyilli
Peri_ss03 Yamanyigit turkiye haritasindan 10 tane çıkar diyim yani o derece 2 aylıkken başladı karnim daha yeni yeni çıkmaya başlarken
Rabia-22 Yamanyigit ben suan hındıstan cevızı yagı kullanıyorm.sıkılaştırıo vucudu.tavsıye ederm.10 dk masaj yapar gıbı sür.
Tbakc aygunumm cok kaşındı ama İnan hep kendimi tuttum annem uyarmıştı kasırsan bile kıyafetin üstünden kaşı diye inan ayıp olmasa göbeğik paylaşılsa görürdünüz zerre bise yok olmadı
Zeyk 38.haftam hiç catlagim olmadı 🙏 Genetik faktörler etkili olabiliyor sanırım. Birde ben zeytinyağ ve vazelin kullanıyorum hep nemli kalması için vücudumun.
Burcu16 Yamanyigit maalesef 2. Gebeliğim çatladım genetikle alakalı ya annemde cok vardı ne kullansak işe yaramaz belki nemlendirerek sayısı 2-3 az çıkar doğurduktan sonra lazerle çatlak tedavisi düşünüyorum öyle cok değil ama olsun daha 30. Haftadayım kimbilir nekdr cıkack
sari_papatyam Yamanyigit ben de 35+1 de bir önceki gün kaşıdığım yerin çatladığını farkettim, liarec kullanıyordum her gün ama yine de çatladı, kaşımak etkiliyor bence de
ayseakcura Yamanyigit 32. Haftama giricem çok şükür göbeğimde hiç olmadı ama göğsümün altı harita misali 😂😂😂