Nevinnn Yamanyigit 34 den sonra çok çoğaldı üstelik nemlendirici de sürüyordum ama fayda etmedi 🤦♀️🤷♀️
Rbidrmz Kaşırsanız daha çok yırtılrsınız o yuzden sürekli teninizi ve büyüyen vücut hatlarinizi nemlendirici surun baya etkisi oluyor çünkü vücut gerildigi için kuru olunca yirtiliyor 🤗
11bsb Yamanyigit valla canımız sağolsun bir ara takıyordum kafama ama ne yapayım engelleyebileceğim bir durum değil çokta dikkat ettim malesef. Kendimi böyle sevmeye calisicam🤣 eşim üzülme lazerle hallediyorlarmış diyor kıyamam araştırmış bide 🤣
Oykutoskuzey Basakasaf benimde ikinci gebeliğim şuan da bende mi sizin gibi catlamam acaba. İlk gebeliklerde daha çok şişiyor insan onunla alakalı olabilir mi
Aylanur_1 Yamanyigit 36+4 haftalık hamileyim hiç catlagim yok kuzum ama kasindiginda kasimiyorum nemlendirici sürüyordum duştan sonra arada bir ☺️
Tbakc 40 olduk zerre çatlak olmadı öncesinden daha güzel diyebilirim 😁😁genetik olduğu söylenmişti sanki haklılar gibi
aygunumm Tbakc peki kasininca kaşıyormuydunuz karnınızı? Kaşıyınva catlakların olduğu söyleniyor bende 32 haftalığım daha çatlağım yok ama çatlıycam gibime geliyor
Tbakc aygunumm cok kaşındı ama İnan hep kendimi tuttum annem uyarmıştı kasırsan bile kıyafetin üstünden kaşı diye inan ayıp olmasa göbeğik paylaşılsa görürdünüz zerre bise yok olmadı
Basakasaf Oykutoskuzey ilk çatlamayan belki yine olmaz bide ben zayıfım yanı fazlasıyla 🤨 normalde bu zayıf olup karın okdar şişince çatlarım demiştim çok şükür olmadı hemen doğduktan sonrada karnımı Sarıçam inşallaj