busra-mutluanne1 Mommbabyy inşallah 😀 normalde 16 nisan doğum tarihi nisan başıda olabilir dedi doktor gelişiminden ötürü ben hiçkilo almıyorum ama bebek nasıl alıyo bilmiyorum 🤷🏻♀️ Tek korkum bi sıkıntı yaratması yaratmaz inşallah
26a Tam olarak doğum zamanına "Mart sonu Nisan başı" diyor doktorum 😁 35 haftalık olduk bizde 🥰 geçen hafta gittiğimde 2250 gramdı ve artık her hafta nstye gireceğimi söyledi doktor
198723 Zerrinmesut19 Bizde 34+1 olduk elde ayakta şişmeler uykusuz geceler arada ani tutan kasılmalar başladı coook korkuyorum sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş Rabbim hepimize
12356 Zerrinmesut19 bendede aynı sorunlar var az kaldı meleğime kavuşmaya evlat yolunda çekilecekse çekelim annelik bunu gerektirir🙏🌸
Minikpapatya2013 Yesim37 dr 37. haftaya kadar bekliycez dedi yinede sezeryan günüde aldık bakalım artık hayırlısı
edak Zerrinmesut19 bulantı bende de var sanki ilk aylara geri döndüm çok canım sıkılıyor bu duruma doğuma kadar böyle mi olacak acaba 🙄😔 35+5 'im ben de yaklaşık 22 gün var doğuma 😕
Mirayveannesi Zerrinmesut19 benimde 34+6gunluguz aşağı baskılar coook😭 bebegim çok toplanio bı yere aşağı tarafimin kemikleri çok agrio yürürken zorlaniom bide nst de bebekte sancı çıkıyor
Roje Zerrinmesut19 32+6 günlüğüm bebeğim ters yemek yiyemiyorum midemde gibi acım sabah 9dan bu yana :(