SumeyyeAhmet 35+2yiz sırt ağrısı beni mahvediyor 2-3 gündür ve gece uykusu yok denecek kadar az ama gündüz maşaAllahimiz var 😂
Zerrinmesut19 Tlaynz12 doktordan doktora değişiyor sanırım arkadaşım 31. Haftada girdi beni doktorum 34. Haftaya kadar sokmadı 😊
Zerrinmesut19 Yavrum_herseyim normaldir herhalde bendede var doktorum normal olabilir demişti 3 hafta sonra gidicem bende inşallah Bi sıkıntı olmazsa 😊
Yesim37 Bende 35 haftaligim çok heyecanlıyım valla şuan herşey yolunda gibi sadece genital bölgemde kemikklerde ağrı var gibi önemsemiyorum ama birde bebeği ters olan varmı hala benimki ters hala😔
SEDA3393 Zerrinmesut19 canım bizde 34+4üz sık idrara çıkma ve birkaç gündür anlam veremediğim bi mide bulantım var🤦♀️
duygusm Zerrinmesut19 Ben de mart sonu nisan başı bekliyordum ama doktor o kadar durmayabilir dedi 🤷🏻♀️ Bakalım ne zamana denk gelecek, baya da ağırlaştım, merakla bekliyoruz.
_defnee Zerrinmesut19 Bende 34 +5 im normalde. Erken doğum riskim var malesef. Her an doğabilir. Balık burcu mu oluyoruz
busra-mutluanne1 Mommbabyy inşallah 😀 normalde 16 nisan doğum tarihi nisan başıda olabilir dedi doktor gelişiminden ötürü ben hiçkilo almıyorum ama bebek nasıl alıyo bilmiyorum 🤷🏻♀️ Tek korkum bi sıkıntı yaratması yaratmaz inşallah
Aysgl_trl_trn Zerrinmesut19 sen iyisin maşallah.☺️ Ben 57 hamile kaldım şuan 71 kiloyum.🙈 Hamileliğin ortalarında iştahım artınca baya kilo aldım. Bende dün gittim doktora 2450 gr dedi. 🥰Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲
Eymensmom35 Zerrinmesut19 36 haftalığım bende çatı agrısı oluyor cok sıklıkla.bel ağrısı az kaldı şükür 🙏