Aysgl_trl_trn Zerrinmesut19 aman geçmesin bendeki 😅 dün kontrolde 1 ayda ben hiç kilo almamışım ama bebeğim 1 kilo almış🧿🧿🧿 Aşırı mutlu çıktım hastaneden. İştahsızlık yaradı
Zerrinmesut19 Aysgl_trl_trn 52yle hamile kaldım şuan 57ym 1 ayımız var yok inşallah benimde sen gibi bebeğe yarar bana yaramaz 🤣🤣🤣 1 hafta içinde 400grm almış çok şükür haftasına göre zayıf ama 😔 2200 dedi doktorumuz pazartesi günü
Aysgl_trl_trn Zerrinmesut19 sen iyisin maşallah.☺️ Ben 57 hamile kaldım şuan 71 kiloyum.🙈 Hamileliğin ortalarında iştahım artınca baya kilo aldım. Bende dün gittim doktora 2450 gr dedi. 🥰Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲
Minikpapatya2013 Bizde 34+6 yız aynı durum bendede var halsizlik uykusuzluk mide bulantısı bebeği benim gibi ters olan varmı?
hryoz Minikpapatya2013 halsizlik uykusuzluk hepimizin bas belası malesef gece 3-4 lere kadar ayakta gez dur bi yandan bacak arasındaki agrı bi yandan bel sırt agrısı kramplar ay hangi birini sayıyım 😂😂😂
hryoz Zerrinmesut19 bende 34+5 👋 bugun kontrol vardı sabah 2300 kilosu az buldu benim doktor 2500-2600olmalı dedi üzüldüm ya 😔okadarda faydalı seyler yiyip iciyorum
Ebruu11 hryoz Canım benimkide 2470 ve benim doktorum normal doğum istiyorsan 2800-3200 olsa daha iyi olur modunda sürekli bence gayet iyi bebeğinin kilosu çok fark yok yani
hryoz Minikpapatya2013 aa öylemi gercekten cok cok gecmiş sizin işiniz iki katı zor Allah yardımcınız olsun 💕💕
VenusEva Gunlerdir canim ceken seyi annem sagolsun bugun koca tencere yapti. Yemegi yerken bile mide bulantisindan belli etmemeye calisarak zorla yedim. Kokular bile fazlalasinca midemi alt ust ediyor. Sanki son 3 aydan ilk 3 aylik halime geri donmus gibi hissediyorum 😄 neden bulantilar oluyor acaba. Halbuki soluksuz yemek yiyebilecegim son zamanlarin tadini cikartiyordum ne guzel 🙈
Ebruu11 Bizde 35 haftalık olduk bugun, sırt ağrısı ve yürürken alta baskı dışında sıkıntımız yok şükür ama henüz dönmemiş galiba, doktorum bir sey demedi🙄
hryoz Ebruu11 ya benim ikinci gebelik ilk dogumum 3200olmustu gayet rahat yaptım sükür normal dogumdu ama 4 e kadar pek sıkıntı olmuyo diye biliyorum bikac dikişle kurtuluyosun
Ebruu11 hryoz Yapı meseleside olabilir, benim ilk daha onun için bir şey diyemicem ama 3500 doğsun en ideali sanki🙈
hryoz Ebruu11 3 ve üstü pek sıkıntı olmuyo ya kac olursa olsun artık hele bi ele gelsinde 😂😂 biz besleriz onları 🥰🥰🥰